Metalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Wals

Metalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Wals

Metalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Waltz koffie winkel meubels tafel base is een van de belangrijk onderdeel in het koffiehuis. Metalen koffietafel, vooral RVS tafel base met metalen gevoel van macht. Bovendien van de coffeeshop is sommige restaurant ook blij om dit te gebruiken...
Praat nu

Productdetails

Metalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Wals


Coffee shop meubels tafel base is een van de belangrijk onderdeel in het koffiehuis. Metalen koffietafel, vooral RVS tafel base met metalen gevoel van macht. Bovendien van de coffeeshop is sommige restaurant ook graag gebruik van deze basis.
 
Metalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Wals
 
Productintroductie van metalen koffietafel Base koffie meubilair Match met Wals
GEMAK is gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinmeubilair met 10 jaar. Metalen tabel basis heet product te verkopen. Wij ook blijven innoveren nieuw product om te voldoen aan verschillende behoeften van verschillende klanten.
 

Item modelE9039
BeschrijvingMetalen koffietafel basis koffie meubilair Match met Wals
Dimension(cm)Dia40 * 72
Netto Weight(kg)10.4
Detail materiaalRVS tabe base-ronde,
borstel de afwerking,
dia60 * 1.2 mm ss coloumn met borstel voltooien
300 * 300mm metaal vierkant top
1pcs/2ctn
PakketKartonnen doos
40HQ laden vermogen5321pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

2.jpg

Functie van het product en de toepassing van metalen koffietafel Base koffie meubilair Match met Wals
De RVS tafel base kan worden gebruikt in beach hotel resort, NAT sommige steden. Kortom, RVS meubels al een ideale kenmerken mensen wilt gebruiken: de looks, gemak, stevigheid, uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. Hoewel, RVS meubels misschien duurder dan andere type van meubilair, dit moet worden beschouwd, zijn unieke kwaliteiten en ook zijn duurzaamheid en inderdaad het is waardig investeringen.
 
Laatste nieuws
In de toekomst is 100% vriendelijke waterkracht- en oleo repellent behandeling ontwikkeling de andere tendens voor tuinmeubelen. We moeten verbeteren het anti - fouling vermogen van tuinmeubilair, vooral voor de openbare tuinmeubilair.
 
3 (2).jpg 

Hot Tags: metalen koffietafel basis koffie meubilair overeenkomen met Wals, fabrikanten, aangepast, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like