Waterdichte buiten rieten stoelen bijbehorende het zwembad meubilair in Hotel

Waterdichte Outdoor rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel Hotel tuinmeubilair, die kan worden gebruikt bij het buitenzwembad. Dit item is ondertussen ook het klassieke type. Het belangrijkste is dat de prijs goedkoper dan andere items. Geen kwestie u bent groothandelaar of...
Praat nu

Productdetails

Waterdichte buiten rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel

Hotel tuinmeubilair, die kan worden gebruikt bij het buitenzwembad. Dit item is ondertussen ook het klassieke type. Het belangrijkste is dat de prijs goedkoper dan andere items. Geen kwestie u bent groothandelaar of detailhandelaar, als u zaken willen doen tuinmeubilair, dit item is een goede keuze.
Ronde rotan kleur is optioneel, selecteer het enkel volgens uw werkelijke eisen.
 
Waterdichte buiten rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel
 

Productintroductie van Waterproof Outdoor rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel
Verschillende met andere PE rotan stoel, dit item met glanzende aluminium frame. Het oppervlak van het frame is het maken van de speciale oxidatie-behandeling. Dit is een soort van oppervlaktebehandeling type. Het is ook met hoge anti-corrosie-functie. Deze rotan stoel heet verkopen voor meerdere jaren. Hoewel elk jaar we nieuw product publiceren, maar deze stoel nog steeds stabiel bestel is.
 

Item modelE6034
BeschrijvingWaterdichte buiten rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel
Dimension(cm)55 * 60 * 84
Netto Weight(kg)3.7
Detail materiaalAluin buis dia28 * 1.5 mm,
vlakke rotan: dia3.8mm,
bamboe look afwerking
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
40HQ laden vermogen1368pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery


1.jpg


Functie van het product en toepassing van productintroductie van Waterproof Outdoor rieten stoelen rondom het zwembad meubilair in Hotel
Er zijn twee opties voor u over de ronde rotan, eerste ronde rotan met ijzeren kern, de tweede is de ronde rotan zonder ijzeren kern.
Bovendien van het zwembad van het hotel, kon het ook worden gebruikt bij de coffeeshop, straat restaurant en tuin.


3 (2).jpg

 
Laatste nieuws
Metalen tuinmeubelen opgebouwd uit aluminium, ijzer, staal en komt in drie voorkomende vormen. Aluminium buis is het belangrijkste deel in tuinmeubilair geplaatst. 1,5 mm dikte is de standaard.


4.jpg 
 

Hot Tags: waterdichte buiten rieten stoelen bijbehorende het zwembad meubilair in hotel, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like