Stapelen van geweven Café hars rotan stoel tuin Tulip

Stapelen van geweven Café hars leveren rotan stoel buiten tuin Tulip gemak stoelen voor café. Café stoelen voor buiten erg populair nu is. Dit is een trend van mensen dagelijks levende gewoonte. Elke dag, nemen mensen de meeste van de tijd bij indoor, be- of entertainment. Drinken een...
Praat nu

Productdetails

Stapelen van geweven Café hars rotan stoel buiten tuin Tulip

Verlichten van levering stoelen voor café. Café stoelen voor buiten erg populair nu is. Dit is een trend van mensen
Dagelijkse levende gewoonte. Elke dag, nemen mensen de meeste van de tijd bij indoor, be- of entertainment. Drinken van een kopje koffie bij buiten zal een goed idee zijn. Het wegwerken van de beperkingen en onderdrukking op indoor, drinken op outdoor, die bieden een kans voor mensen om te dicht bij de natuur, de straat en de vreemdeling.
 
Stapelen van geweven Café hars rotan stoel buiten tuin Tulip
 
Productintroductie van geweven Café stapelen hars rotan stoel buiten tuin Tulip
Geproduceerd door aluminium buis en mooie hars rotan, kan deze outdoor stoel stapelen tot 15pcs hoog. Hoge dichtheid laden vermogen de aankoop kosten verlagen. Controleafdeling verantwoordelijk voor de controle van de kwaliteit, geen defect stoel kon worden verpakt vóór levering. Tegelijkertijd is de inspectie door jezelf beschikbaar.


Item modelE1236
BeschrijvingStapelen van geweven Café hars rotan stoel buiten tuin Tulip
Dimension(cm)55 * 62 * 80
Netto Weight(kg)4
Detail materiaalAluin buis dia32 * 1.3 mm,
plat rattan8 * 1.3 mm,
bamboe look afwerking
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
40HQ laden vermogen960pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

 

22 (2).jpg 


Functie van het product en toepassing van geweven Café stapelen hars rotan stoel buiten tuin Tulip
Onze Somerset Dining heeft een eclectische, uitnodigende look gemaakt voor een diner onder de sterren. De stoelen zijn gemaakt met dia32 * 1.3 mm aluminium frame met armleuningen. De all-weather hars stoel heeft een panelen oppervlak bedekt met een duurzaam kussen.


Handgeweven premie hars rieten
Zachte splay van armen en rug verfijnt het uiterlijk van een standaard blok arm terwijl het leveren van een comfortabele sit
 
Laatste nieuws
Deze collectie bestaat uit dikke luxe kussens en eigentijdse teak frame. Een tijdloos design komt te voorschijn als de teak frame silvers off in de zonlicht en de outdoor kussens blijven rijk aan kleur.


4 (2).jpg 
 

Hot Tags: stapelen geweven café hars rotan stoel buiten tuin tulip, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like