Rieten Bistro Stoelenset Furnitre

In tegenstelling tot de sfeer van binnenlandse restaurants, zijn de tavernes vaak niet groot. Over het algemeen bieden ze plaats aan meer dan een dozijn tafels.
Praat nu

Productdetails

Rieten meubelfabrikant uit 2007, MOQ: 100 STKS


In tegenstelling tot de sfeer van binnenlandse restaurants, zijn de tavernes vaak niet groot. Over het algemeen bieden ze plaats aan meer dan een dozijn tafels. Rieten bistro-set brengt meer plezier in bisto. Vaak moeten reserveringen vooraf worden gemaakt. Als je het niet warm hebt, maakt het niet uit of je geen afspraak maakt. Bovendien zijn de lichten in de taverne relatief zwak, waarschijnlijk is dit de stemming. Overdag, ongeacht hoe groot de buitenzon is, zodra je de taverne binnenloopt, valt de helderheid plotseling en creëert de winkel altijd opzettelijk een warme en comfortabele sfeer. Het interieur is over het algemeen meer retro, elke winkel heeft zijn eigen kenmerken, maar heeft altijd een verscheidenheid aan gedimde lichten, en soms zelfs lunch, er zal een lamp of een kaars op tafel staan; 's nachts is de sfeer nog beter geworden, alles lijkt zo comfortabel en romantisch.


Item nr

E1040

Afmeting (cm)

46 * 55 * 88

NW (KG)

3.8

Pakket

10st / stack

Materiaal

Aluminium buis & PE rotan

chairs

2 seater chair

single chair

Rieten bistro-stoelen kunnen rood, wit of zwart zijn. Eten in Frankrijk is erg traag, of het nu gaat om een duur restaurant of een betaalbare bistro. Onlangs heb ik waarschijnlijk een reden gevonden. De reden waarom de stappen van het eten van Franse maaltijden zo omslachtig zijn, eten de Fransen de voorgerechten, hoofdgerechten, kaas, desserts, enz. Samen, alleen omdat de tafel relatief klein is? Een kleine vierkante tafel of ronde tafel, plaats voor twee personen servies, een paar blikjes kruiden, en elk van hun voorgerechten of hoofdgerecht is vol, om nog maar te zwijgen van een kleine mand met extra zak. Mensen geven echter nog steeds de voorkeur aan kleine tafels met rieten bistro-stoelen. Soms komen er grote tafels in het land voor. Omdat het te ver weg is en de omgeving lawaaierig is, kunnen we de andere persoon er vaak niet over horen praten. De kleine tafel maakt het gemakkelijker voor mensen die samen eten om te praten, zich intiemer voelt en iets fluistert.


Hot Tags: rieten bistro stoel set furnitre, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like