Single Pation Rattan Stoel

Single Chair cafe meer en meer verschijnen in de straat cafe winkel, Ease is een fabriek in de productie van aluminium enkele stoel voor cafe sinds 2007. Elke vraag die nodig is voel je vrij om ons te laten weten.
Praat nu

Productdetails

Single Chair cafe meer en meer verschijnen in de straat cafe winkel, Ease is een fabriek in de productie van aluminium enkele stoel voor cafe sinds 2007. Elke vraag die nodig is voel je vrij om ons te laten weten.


Verschillende gebieden worden voornamelijk gescheiden door de stijl van de tafel en enkele rotan stoel, evenals de hoogte. Er zijn 4 hoogte tafels en 3 verschillende niveaus van enkele rotan stoelen, en er zijn meer dan 100 stijlen. De tafel en stoelen voor vrije tijd zijn lager, het vaste type is iets hoger, het café type is hoger, en de bar stoel is de hoogste, die handig is voor face-to-face communicatie met de barista. De bar stoel zal ook worden geplaatst naast het raam of de glazen deur voor een gemakkelijke weergave van het uitzicht aan de buitenkant.


Object nr.

E1175B

Afmeting(cm)

57*59*82

N.W(KG)

3.8

Pakket

10pcs/stack

Materiaal

Aluminium tube & PE rotan

pation chair

outdoor pation chair

single pation chair

Hoe licht dit kopje Amerikaanse koffie is, de hoeveelheid water toegevoegd is een belangrijke factor. Amerikanen drinken koffie, als een spel dat geen regels vereist, en ze zijn laissez-faire. Eenvoudige Amerikaanse koffie is verdeeld in twee categorieën: de oostkust van de Verenigde Staten is rijker dan de Westelijke Jordaanoever, en het Zuiden is dikker dan het Noorden. Pation meubilair is anders dan binnen meubilair. De Amerikaanse koffie in de coffeeshop heeft de match van de winkel, en soms kan het niet voldoen aan de behoeften van iedereen. Als we Amerikaanse koffie willen drinken die past bij onze "schaduw", kunnen we direct een espresso bestellen bij het bestellen, en dan vraag de winkel om een kopje en warm water te drinken en je eigen Amerikaanse koffie te brouwen. Pation meubels met meer up design verschijnen op ons leven.


Hot Tags: single pation rotan stoel, fabrikanten, op maat, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like