Outdoor Bistro tafel en stoelen Set

Bistro-meubelproductie vanaf 2007, we hopen hoogwaardige meubels te leveren aan onze distributeur, groothandel van over de hele wereld.
Praat nu

Productdetails

Bistro-meubelproductie vanaf 2007, we hopen hoogwaardige meubels te leveren aan onze distributeur, groothandel van over de hele wereld.

MOQ: 100 STKS


Sociale interactie stimuleert de ontwikkeling van een bistroset. Houten meubels is het originele meubilair uit huis had opgenomen. Mensen zijn ook goed in het vinden van het juiste materiaal om te gebruiken. Bomen kappen om een tafel te zijn om voedsel ver van de grond op te slaan om voedsel schoon te houden. Houten meubels waren praktisch geen meubels in deze periode. En dit kenmerk duurde vele jaren. Het kiezen van hout om meubels te maken, behalve dat het gemakkelijk te krijgen is, mensen beschouwen het ook als veilig. Slimme mensen hebben al veel gereedschap gemaakt, zoals een ijzeren spijker, hamer, je kunt verschillende tafels en stoelen maken zonder chemische voorbereiding. Mensen maken zelf meubels; hier waren geen meubelzaken. Nu, minder mensen om meubels met de hand te maken, dus

Veel bistrotafel- en stoelenwinkels wachten op hen om te kopen, de winkeleigenaar bepaalt de items die klanten leuk zullen vinden. En mensen gebruiken meer tijd om te socialiseren. Het klopt, mensen moeten meer energie steken in belangrijkere mensen of dingen.

Item nr

E1187D

Afmeting (cm)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3.8

Pakket

10st / stack

Materiaal

Aluminium buis & PE rotan

bistro furniture

bistro set furniture

outdoor bistro shop

Groothandel in buitenbistrosetmeubels, verschillende meubels hebben de verdeelfunctie gekregen. Twee grote categorieën, de eerste is furnish, de tweede is praktisch. Inrichten is voor variatie en uitstalling. Praktisch wil gezelligheid en pleziertjes brengen. Ook op jacht naar de mogelijkheid van verbinding met de natuur. Industrialisering al honderden jaren, als het in de hele menselijke geschiedenis wordt gezegd, we vonden het slechts een heel erg klein deel erin. Industriële stijl is al enkele jaren populair, en we geloven ook dat het mode houden voor vele jaren. Omdat mensen niet de betere vinden om het te vervangen. Meestal gebruiken we uit tijd om te beschrijven dat sommige Franse eetkamerstoelen nu uit de mode zijn, of al door veel mensen niet zijn geliefd. Maar voor industriële stijl maakt het het leven eenvoudig en het ontbreken van menselijke gevoelens. Probeer het antwoord te vinden uit het materiaal van meubels; het echte materiaal wordt blootgesteld aan lucht, staal, ijzer of aluminium. Als je in tropische landen woont, nee winter en warm het hele jaar door. Ik vind het oké. Meubels voor buitenbistrosets kunnen altijd iets nieuws voor u brengen. Maar als je op sommige plaatsen woont, waar de winter lang en koud is. Wanneer u de stoel of tafel aanraakt, zult u eerder een tafel met hout of een stoel met rotan aanraken, omdat deze zacht en warm is.


Hot Tags: outdoor bistro tafel en stoelen set, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like