Tuinstoelmeubelset voor buiten

Café met enkele stoel verschijnt steeds meer in de straatcaféwinkel, Ease is een fabriek in het produceren van aluminium enkele stoel voor café sinds 2007. Elke vraag die u nodig heeft, laat het ons weten.
Praat nu

Productdetails

Café met enkele stoel verschijnt steeds meer in de straatcaféwinkel, Ease is een fabriek in het produceren van aluminium enkele stoel voor café sinds 2007. Elke vraag die u nodig heeft, laat het ons weten.


Als je gewend was in Afrika te werken en naar Turkije te reizen. Buiten zitten op een balkon, moet je een goede balkonstoel kiezen. De "tour" is de eigenaar van deze blauwe coffeeshop. Omdat ik van de Turkse koffiecultuur houd, loop ik de twee-licht koffie in en zie je een heet zand speciaal gemaakt voor Turkse koffie. De plaat, die in de ontastbare cultuur is geclassificeerd als de "zandgebrouwen koffie". De lokale straat in Turkije verschijnt. De warmtebron is niet hoofdzakelijk gas, maar een groot bassin met magisch verwarmd zand. Het zand wordt verwarmd en verwarmd op een wok onder direct vuur.


Item nr

E1042C

Afmeting (cm)

46 * 55 * 88

NW (KG)

3.8

Pakket

10st / stack

Materiaal

Aluminium buis & PE rotan

tabel and chairs

2 seater table and chairs

chairs

De selectie van kleine coffeeshops bevindt zich voornamelijk in het commerciële gebied en high-end kantoorgebouwen. De stroom van mensen moet echter niet te groot en dubbelzinnig zijn. Over het algemeen moet het niet te populair zijn. De omgeving moet volledig worden overwogen. Open coffeeshops op deze plaatsen. Er moet een eenvoudig businesspakket zijn en seizoensgebonden snacks kunnen worden gelanceerd volgens het seizoen. Er zijn niet veel mensen die koffie voorkomen. Het is het beste om lid te worden van een bekende coffeeshop. Hoewel de investering groter is, zijn er goed systeembeheer en producten, risico's. Het is klein. Buitenbalkon is een goede plek, en balkonmeubilair is ook gemakkelijk te kopen.


Hot Tags: outdoor balkon stoel meubels set, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like