Franse tafel en stoelen dineren

Franse café eetkamerstoel, eettafel zijn speciaal voor buiten of binnen restaurant, café en bistro. Productie vanaf 2007. Innovatie- en kwaliteitsgoederen bewaren voor onze partners.
Praat nu

Productdetails

Franse café eetkamerstoel, eettafel zijn speciaal voor buiten of binnen restaurant, café en bistro. Productie vanaf 2007. Innovatie- en kwaliteitsgoederen bewaren voor onze partners.

MOQ: 100 STKS


Wat zal u beïnvloeden om te bepalen welke stoel of tafel goed voor u is? Om de juiste te vinden wanneer u verzendt in de meubelwinkel of verwijst naar de decoratie. Aan de meeste eindklanten,

Het is oké omdat de meeste Franse tafels en stoelen in de winkel voldoen aan de behoefte van mensen. Maar voor sommige ontwerpers willen ze graag iets anders of speciaal vinden. Ease heeft dit vermogen om nieuw voor u te produceren. Aluminium buis, we konden de kleur, de curve veranderen; PE rotan, om de grootte te veranderen, zoals de breedte, de dikte, weet je, misschien gewoon een rommel diversificatie, Franse eetkamerstoelen kunnen ook iets uit je verwachting halen.

Item nr

E1187C

Afmeting (cm)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3.8

Pakket

10st / stack

Materiaal

Aluminium buis & PE rotan

Franse koffie

Franse caféstoelen

Franse koffie stoelen

Franse eetkamerstoelen groothandel, Verschillende meubels hebben de functie van veelvoud gekregen. Twee grote categorieën, de eerste is furnish, de tweede is praktisch. Inrichten is voor variatie en uitstalling. Praktisch wil gezelligheid en pleziertjes brengen. Ook op jacht naar de mogelijkheid van verbinding met de natuur. Industrialisering al honderden jaren, als het in de hele menselijke geschiedenis wordt gezegd, we vonden het slechts een heel erg klein deel erin. Industriële stijl is al enkele jaren populair, en we geloven ook dat het mode houden voor vele jaren. Omdat mensen niet de betere vinden om het te vervangen. Meestal gebruiken we uit tijd om te beschrijven dat sommige Franse eetkamerstoelen nu uit de mode zijn, of al door veel mensen niet zijn geliefd. Maar voor industriële stijl maakt het het leven eenvoudig en het ontbreken van menselijke gevoelens. Probeer het antwoord te vinden uit het materiaal van meubels; het echte materiaal wordt blootgesteld aan lucht, staal, ijzer of aluminium. Als je in tropische landen woont, geen winter en het hele jaar door warm. Ik vind het oké. Maar als je op sommige plaatsen woont, waar de winter lang en koud is. Wanneer u de stoel of tafel aanraakt, zult u eerder een tafel met hout of een stoel met rotan aanraken, omdat deze zacht en warm is.


Hot Tags: Franse tafel en stoelen Dineren, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like