Contract Eetkamerstoelen Tuinmeubilair

Productie van aluminium contractmeubels uit 2007, afwerking in bamboe-look, stabiele leverancier op lange termijn.
Praat nu

Productdetails

Productie van aluminium contractmeubels uit 2007, afwerking in bamboe-look, stabiele leverancier op lange termijn.

MOQ: 100 STKS


Outdoor tuin bruiloft contract stoel; naast de plaatsen, bloemdecoratie, hebben we ook meubels, de stoel en tafel nodig, normaal gesproken is de stoel wit of goud, soms gebruiken mensen zitkussen met stoel; sommige mensen gebruiken een witte hoes achter op de stoel. Houten meubels zijn te zwaar, metalen stoelen voelen weinig koud aan, met behulp van een stoelbekleding om te decoreren, is ook warm voor de gasten. Als de stoel gemaakt van rotan, zou het leuk zijn. Hoe zeg je dat de zitplaat en de rugleuning zacht zullen zijn dan de stoel met metalen rugleuning en metalen zitting. Te gebruiken zonder kussen en stoelhoes, en gemakkelijk schoon te maken en te verzamelen. Minder mensen willen meubels slechts één keer gebruiken, fietsen voor milieuvriendelijk.

Item nr

E1185

Afmeting (cm)

49 * 57 * 88

Pakket

10st / stack

NW (KG)

3.6

Materiaal

Aluminium en PE rotan

dining chair

contract chair

contract chairs

In vergelijking met binnenstoelen, zullen minder mensen de match met verschillende meubels overwegen. Of het nu gemakkelijk schoon te maken en te verzamelen is, misschien zijn het de belangrijkste functies waarop mensen zich zullen concentreren.


Het maken van de stoel steeds comfortabeler, om de stoel radiaal terug te stellen om de te vinden

meest comfortabele plek om je goed te voelen. Zet de contract eetkamerstoelen op straat café, restaurant en bistro.Contract eetkamerstoel Grootte is geschikt voor de meeste mensen en de meeste uitgaansgelegenheden of recreatieve plaatsen. Tenslotte zijn deze aluminium eetkamerstoelen geen levend meubilair, mensen besteden minder tijd aan onderhoud, maar gebruiken meer tijd om te communiceren. Koffie, restaurant en bistro, het zijn niet alleen de plekken om te drinken, te genieten van eten, maar ook de plaatsen waar mensen nieuwe vrienden maken, informatie delen.

Hot Tags: contract eetkamerstoelen tuinmeubilair, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like