Hand-weven PE rotan stoel meubelen instellen gebruikt in Restaurant en tuin

Hand-weven PE rotan stoel meubilair instellen gebruikt In Restaurant en tuin gemak produceren buiten PE kunststof rotanstoelen, mengen schoon, gracieuze en recht. Je kon zien het zachtjes lichtfakkel curven. Deze rotan tuin set ontwikkeld van traditionele en de hedendaagse die de beste is...
Praat nu

Productdetails

Hand-weven PE rotan stoel meubelen instellen gebruikt In Restaurant en tuin


VERLICHTEN produceren buiten PE kunststof rotanstoelen, schoon, genadig en rechte mengen. Je kon zien het zachtjes lichtfakkel curven. Deze rotan tuin set ontwikkeld van traditionele en de hedendaagse die de beste beschrijving van tijdloos is. Deze rotan tuinmeubelen van doel is geliefd voor haar bruikbaarheid, veelzijdigheid en geschiktheid voor bijna elke inrichting of milieu.
 
Hand-weven PE rotan stoel meubelen instellen gebruikt In Restaurant en tuin
 
Productintroductie van Hand-weven PE rotan stoel meubilair instellen gebruikt in Restaurant en tuin
Deze kunststof rotan tuinmeubelen is gemaakt uit aluminium buis en hoge kwaliteit rotan. Leren over de stoel van detail. Weven oppervlak is erg glad zonder dalen en toppen. De dichtheid van de hele stoel is hetzelfde. Bij de elke hoek, om te bevestigen de rotan, gebruiken we het roestvast staal te corrigeren.
 

Item modelE1126
BeschrijvingHand-weven PE rotan stoel meubelen instellen gebruikt In Restaurant en tuin
Dimension(cm)57 * 63 * 95
Netto Weight(kg)3.9
40HQ laden vermogen1344
Detail materiaalaluin buis: 44 * 28 * 1.2 mm + dia28 * 1.5 mm
rotan: 8 * 1.3 mm
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

 

24.jpg


Functie van het product en toepassing van Hand-weven PE rotan stoel meubilair instellen gebruikt In Restaurant en tuin
Op zoek naar de achterkant van de stoel zorgvuldig, vindt u de duidelijk achteruit kromming. Dit ontwerp is vergelijkbaar met banaan verlof. Ga terug naar de natuur en idee te krijgen van de natuur, eindelijk, zou u de stoel op de natuur.
 

Laatste nieuws

Smeedijzer kan er goed uitzien voor vele jaren als het wordt aangeraakt omhoog wanneer bare metal is blootgesteld. Gebruik een roest-bestendig metaal primer op deze plekken om te voorkomen dat roest verspreiden onder de verf.


4.jpg


Hot Tags: hand-weven PE rotan stoel meubilair set gebruikt in restaurant en Tuin, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like