Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor

Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor

Bistrostoelen PE rotan gemaakt voor buitengebruik GEMAK. Franse bistro Rotanstoel is voorzien van handgemaakt weven met verschillende kleuren PE rotan, waardoor u veel opties heeft voor uw bestaande decoratie. Outdoor bistroset voor buiten in Romeinse vakantiestijl, wit zwart brengt je terug naar de 20e ...
Praat nu

Productdetails

Bistrostoelen PE rotan gemaakt voor buitengebruik

EASE Franse bistro Rotan stoel is voorzien van handgemaakt weven met verschillende kleuren PE rotan, waardoor je veel opties hebt voor je bestaande decoratie. Outdoor bistroset voor buiten in Romeinse vakantiestijl, wit zwart brengt je terug naar de 20e eeuw. Vergeleken met de kleurrijke mediterrane stijl ziet deze vrijetijdstoel er heel eenvoudig en zonder persoonlijkheid te verliezen.

De introductie van bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor Use

Geweldig voor traditie en hedendaagse restaurant of cafetaria versieren, rotan stoelen kunnen bieden klanten comfortabele stoelen om te genieten van de tijd. Dit item armsteun stoelen schimmel is speciaal meubeldesign voor commercieel. Met de ontwikkeling van catering, hebben de ontwerpstijl en kwaliteit van de Outdoor rotan stoelen meubels hogere en hogere eisen. We hebben onze eigen bistro-stoelenfabriek. Juist, wat betekent dat EASE een fabrikant is van bistro-stoelen en groothandel in bistro-stoelen, er zijn geen andere tussenpersonen. Dan hebben we het prijsvoordeel op basis van goede kwaliteit.

Modelitem

E7082

Omschrijving

Bistrostoelen PE rotan gemaakt voor buitengebruik

Afmeting (cm)

56 * 63 * 85

Netto gewicht / kg)

3.5

Detailmateriaal

Alum buis dia28 * 1.5mm,

platte rotan13 * 1.3mm,

afwerking met bamboe look

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielsteun voor verplaatsen.

rattan chair

PE Rattan

rattan dining chair


Hot Tags: Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like