Bank stoel woonkamermeubilair gemakkelijk te overeenkomen met verschillende decoratie stijl

Bank stoel woonkamer meubels makkelijk te Match verschillende decoratie stijl als een strand sofa hotel meubilair. Montreal bank combineren luxe en comfort in één lounge instelling. De aluminium-frame en functie tafelblad en been koffietafel maken de instelling roest gratis en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het ook...
Praat nu

Productdetails

Bank stoel woonkamermeubilair gemakkelijk te overeenkomen met verschillende decoratie stijl
 
Als een strand sofa hotel meubilair. Montreal bank combineren luxe en comfort in één lounge instelling. De aluminium-frame en functie tafelblad en been koffietafel maken de instelling roest gratis en zeer gemakkelijk te onderhouden. Het kan ook gebruikt worden bij woonkamer bankreeks. Je zou kunnen denken als je bent ontspannen in het comfort van dit fraai vormgegeven sculpturale stuk. Gemaakt met behulp van de beste kwaliteit stoffen en materialen, geniet van de fijne hedendaagse stijl ter aanvulling van uw outdoor decor. Match met een grote doel ontworpen accessoires voor een hoog luxe look and feel onbeweeglijk met gemak Outdoor meubilair.
 
Bank stoel woonkamermeubilair gemakkelijk te overeenkomen met verschillende decoratie stijl
 
Productintroductie van Sofa stoel woonkamer meubels eenvoudig aan Match verschillende decoratie stijl
Als een fabrikant van professionele tuinmeubilair is Outdoor Bank functie product. Wij zijn aandringen op het gebruik van hoogwaardige grondstoffen. De design idee komt uit bamboe, we willen gaan terug naar de natuur. Deze set van Bank kan worden gebruikt op indoor of outdoor.
 

ItemMontreal Sofa Set
Assembly RequiredNO
Care instructieSchoon met een vochtige doek. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen. Bewaren op een droge, overdekte locatie.
Kussen en kussen functieVervagende, snelle droogtijd, geen aanvullende functies, UV beschermd
De primaire afwerking frameWit
Patio Furniture functiesRoest-bestendig, UV beschermd, weerbestendig
KleurOptioneel
Frame materiaalAluminium
Tabel Dimension(cm)100 * 60 * 45
Minnaar zits Dimension(cm)134 * 70 * 85
Één bank Dimension(cm)72 * 70 * 85
Bijzettafel50 * 50 * 45
40HQ laden vermogen28sets

 

Laatste nieuws
Rieten meubels met een natuurlijke afwerking die heeft afgestompt kan worden hersteld door citroen olie meubilair Pools toe te passen. Krassen kunnen worden geminimaliseerd met producten speciaal voor dit doel ontwikkeld.
 

4 (2).jpg

Hot Tags: Bank stoel woonkamermeubilair gemakkelijk te overeenkomen met verschillende decoratie stijl, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like