Eettafel en stoelen Restaurant meubilair Wedding Party Set

Eettafel en stoelen Restaurant meubilair bruiloft partij Set bruiloft tafel met stoelen, kon ze ook te buiten koffie shop meubels set. Deze combinatie heeft 4 eetkamer stoelen en 1 tafel. Van de tabel materiaal is aluminium frame en poly-hout-top. De eetkamer stoel is stof...
Praat nu

Productdetails

Eettafel en stoelen Restaurant meubilair Wedding Party Set


Bruiloft tafel en stoelen, konden ze ook te buiten koffie shop meubels set. Deze combinatie heeft 4 eetkamer stoelen en 1 tafel. Van de tabel materiaal is aluminium frame en poly-hout-top. De eetkamer stoel is stof stoel. Deze set is geschikt veel plaatsen, zoals sommige overdekt restaurant of thuis dineren meubilair. Vanwege het materiaal is hele set ook geschikt bij buiten bruiloft, bruiloft meubilair tafel en stoelen.
 
Functie van het product van Restaurant instellen Outdoor meubilair Street Dining Hall Coffee Shop


GEMAK is een fabrikant, gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinmeubilair met 10 jaar. Aluminium buis en weefsel te worden patio dineren set is voorzien een donkere zwarte afwerking en bruin en goud weefsel dat is een aanvulling op de vele exterieur interieur stijlen. Paren prachtig met een scala aan buiten tafel en stoelen opties, deze stoel stapels in veelvouden voor eenvoudig opbergen wanneer niet in gebruik. De stoel wordt ondersteund door een aluminuml frame en is gemakkelijk te reinigen, ontworpen voor jarenlange buiten genieten.
 

ItemProvence Dining Set
Assembly RequiredJa
Care instructieSchoon met een vochtige doek. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen. Bewaren op een droge, overdekte locatie.
Kussen en kussen functieVervagende, snelle droogtijd, geen aanvullende functies, UV beschermd
De primaire afwerking frameGeel
Patio Furniture functiesRoest-bestendig, UV beschermd, weerbestendig
KleurOptioneel
Frame materiaalAluminium
Tabel Dimension(cm)180 * 90 * 75
Stoel E301656 * 60 * 86

 

7.jpg


Laatste nieuws
Wij hopen dat ons product server het leven van mensen beter kon. De ultieme evolutie van tuinmeubilair aangedrongen op een geleidelijke vermenging van indoor en outdoor ruimten en multifunctionele materialen.
Dit is een nieuw concept van meubilair met inbegrip van de nieuwe oplossing in voor Volksgeschiedenis visie.
 

2.jpg 

Hot Tags: eettafel en stoelen restaurant meubilair bruiloft ingesteld, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like