Gebruik de rotanstoel om een verse pastorale stijl te creëren

- Aug 30, 2017-

Pastorale stijl is het belangrijkste streven naar het natuurlijke rendement van de ziel, belichaamt de rust van het land, rijke lokale smaak. Terwijl de rotanstoel zeer dicht bij de natuur ligt, vooral hout en rotan of bamboe.

Rattan stoel kan gezegd worden een familie van praktische producten, maar ook geleidelijk geëvolueerd meer en meer als een kunstwerk. Niet alleen de matras van het materiaal is een goede weerspiegeling van de pastorale stijl van de elementen van de kenmerken van de vorm van de rotanstoel toont ook de rustieke stijl van de eenvoudige en verfrissende, evenals het gevoel van de stoel is meer idyllische stijl is beter dan de landelijke stijl. Vanuit het geheel kan slim gebruik van rotanstoel gemakkelijk verse pastorale stijl creëren.

Met de rotan stoel en andere rotan werkt met, belichaamt de Chinese pastorale stijl, lijkt het elegant en de sfeer. U kunt de rotanstoel in de hoek in de buurt van het raam, vrije tijd of relaxen, half liggen op de rotanstoel, de algemene prosa houden, een beetje inkt wierook vragen, de hand is een kop braved Flauwe waterdamp van thee, af en toe moe, keek omhoog en keek het raam uit, ik weet niet wanneer de open bloemen in de ogen, zeer ontspannen. Geniet van de drukke stad druk.

In het algemeen en de rotanstoel met slechts een zeer eenvoudige elementen, zoals roosterpatroon doek, rotan geweven vaas of bloemmandje, die een beetje verse bloemen zetten. Zwarte rotan heeft geen heldere kleuren nodig, dus de hele tint is grijs voor de beste, dus je kunt de rotanstoel gebruiken om een pastorale stijl te creëren.