Het proces van buitenstoel

- Jan 03, 2018-


Het proces van buitenstoel


Outdoor aluminium rotan stoel algemeen neemt het volgende proces:

Productontwerp - materiaal - frame maken - spuitbehandeling - weven - eindproductinspectie

Kader:

PE-rotanmeubelen zijn meestal framestructuren en het frame heeft niet alleen te maken met de totale vorm van het meubilair, maar ook met het belangrijkste structurele deel van de kracht. Het hoofdframe van dit meubel is het metalen aluminium frame. Het hoofdframe is gewikkeld of bedekt met rotan en de meeste frames zijn niet zichtbaar. Daarom is het frame-ontwerp relatief eenvoudig en hoeft het alleen de algemene modellering en mechanische eigenschappen zonder decoratie te voldoen. De vorm van het frame bepaalt of het hele meubilair volledige visuele spanning heeft, of de vloeiende lijnen.

Het kader van dit meubilair is hoofdzakelijk gebaseerd op aluminiumlegering. Het belangrijkste productieproces is als volgt:

Bochten - Lassen - slijpen - correctie - gieten

Open materiaal verwijst naar het materiaal volgens de vereiste incisie; de elleboog verwijst naar het gehakte materiaal dat door het booglassen wordt vereist buigt; bewerkte materialen worden gelast om een ​​voorlopige schets van het raamwerk te vormen; slijpen verwijst naar lasslijpen, maakt het glad en nauwgezet; correctie inclusief de kaderaanpassing, behoud symmetrisch vóór en na uitlijning.

Spray:

Nadat het frame klaar is, wordt het spuitproces van het frame uitgevoerd. Maak eerst het stof en vuil van het aluminium frame schoon, maak het aluminium frame schoon na het verwijderen van de vetolie en spuit vervolgens het water om de aluminium frame verfhechting te versterken, na het schoonmaken en dan het aluminium frame met hoge temperatuur te drogen van 220 graden, en spuit het onderste poeder met zwarte of andere kleuren. Na het bakken op 220 graden wordt het frame na afkoeling verwijderd en wordt de oppervlaktekleur verwerkt en kan de spray worden gedaan.

weefpatronen en methoden

Nadat het metalen frame door de verf is behandeld, kan het met de hand op het frame worden gebreid. Het belangrijkste proces is:

Pakketframe - trekkoord - eindpijphuls - inspectie

Pakket frame is preventie van geweven rotan plank vormen door de kleur inconsistenties, als de rotan weven niet dicht is en we kunnen de verf kleur van aluminium frame zien, we noemden 'drain' ', verhogen de bodem omdat het lichaam kan de lange-verbeteren term druk op de basisplaat, plastic taaiheid en sag zou herstellen naar de oorspronkelijke glad; trekstang kan het wortelnummer bepalen van de verticale staafbasisplaat en een achtervlak volgens de productweefmethode; weven: volgens de productstructuur kan de breimethode en volgorde van afwerking bepalen; rond, leuningen, benen afwerking van gevlochten, eindelijk opgezet met glimmende voet en voet plug mouw.

Ten slotte wordt de kwaliteit van het eindproduct getest, moeten we controleren of het oppervlak glad is en het weven onwettig is.