De oorsprong van de rotanstoel is extreem uniek

- Aug 30, 2017-

Rotan stoel, dat wil zeggen de waarde van de stam van de stam en de kern van grondstoffen voor de gevlochten praktische benodigdheden.

China zo vroeg als de Tang-dynastie heeft rotantechnologie, de vroegste oorsprong in Guangdong Danzhou (nu Hainan Island Dan County), Qiongzhou. Lokale mensen naar wilde rotan gevlochten gordijnen, sommige ambachtslieden zijn nog steeds op het gordijn weven bloemen en vogels en insecten patroon, heel mooi. Tang Xuanzong Kaiyuan naar Yuanfeng jaren Lingnan en andere plaatsen vaak naar leren rotan, gekleurde rotan ter ere van de rechtbank. De vroege Qing Dynasty folk rotan workshop is sterk ontwikkeld. Als een bijeenkomst van Lingnan Hakka Ganzhou rotan workshop is verschenen.

Rattan ambachtelijke lijkt simpel, nog steeds veel tijd. Rattan grondstoffen in de workshop na de eerste rotan, dat wil zeggen, de rotan op het litteken snijden; naast wijnstok, wijnstok, wijnstok, wijnstok, rotan, rotan. Dat wil zeggen, het plannen van wijnstokken, maar ook na het bleken, verven, weven, schilderen en meer dan een dozijn processen.

In de meubels van rotan is de productie van de rotanstoel de grootste. In feite is de rotanstoel in de werkplaats geproduceerd, naast meneer Lu Xun hield van de traditionele stijl, zijn er draken- en stoestoelen, pauwenstoelen, pruimstoelen, orchidee stoelen en restaurantstoelen.

Rattan stoel, vezel taai, flexibel. Heldere kleur, zacht en comfortabel, sterke corrosiebestendigheid en waterbestendigheid. De rotanstoel heeft een licht en mooi, stevig en karakteristiek. Vooral in de hete zomer, zitten op de rotanstoel op Dayton voelt u koel, stil, niet heet en ademend. De winter heeft geen koud gevoel, zet een stuk katoenen mat nog steeds comfortabel. Rattan stoel is goedkoop en uniek meubilair.