De betekenis en de standaard van de sponsdichtheid van de bank

- Aug 30, 2017-

Sponge is een van de onontbeerlijke materialen in de structuur van de bank, en het belangrijkste is dat het een beslissende rol speelt in het zachte en harde comfort van de bank. Algemene spons is in overeenstemming met de dichtheid om te onderscheiden tussen graden, de zogenaamde dichtheid verwijst naar het gewicht per kubieke meter spons hoeveel.

Dichtheid is een belangrijke indicator van sponskwaliteit. Hoe hoger de dichtheid van de spons, wat aangeeft dat de kloof tussen de spons kleiner zal zijn. Bijvoorbeeld: 30 dichtheids spons verwijst naar een kubieke meter sponsgewicht is 30 kg, 40 dichtheids spons verwijst naar een kubieke meter sponsgewicht is 40 kg, en ga zo maar door. Maar nu zullen sommige fabrikanten, om hoge dichtheidsstandaarden te bereiken, geen standaard spons krijgen door talk toe te voegen om het gewicht van de spons te verhogen, zodat de criteria om de kwaliteit van de spons te identificeren we moeten richten op rebound of compressie met of zonder vervorming effect Onder normale omstandigheden, hoe hoger de dichtheid van de spons is de hardheid hoog, maar als er superzachte additieven worden toegevoegd, wordt het superzacht. Dus dezelfde dichtheid van spons zachte en harde graad is niet noodzakelijk hetzelfde.

Sponge geeft een meer intuïtief gevoel is zijn flexibiliteit en zachtheid. Dus spons kan worden verdeeld in hoge rebound, lage rebound, harde, zachte, super zachte punten. Bij de bevoegde staatsdepartementen voor de interpretatie van de dichtheid van sponsen is een dichtheid hoger dan 45 dichtheid voor de hoge dichtheids spons, de dichtheid tussen 45 en 18 voor de dichtheids spons, een laagdichtheids spons minder dan 18. Voor de bankmateriaal spons volgens naar de verschillende delen van de bank, de keuze van verschillende dichtheids spons, maar de kwaliteit van de spons is over het algemeen hoog rebound.