Het verschil tussen tuinmeubilair en tuinmeubilair

- Dec 25, 2017-

  25 december 2017

Het verschil tussen tuinmeubilair en tuinmeubilair


Zoals u kunt zien, is meubilair een zeer belangrijk onderdeel in ons leven. We kunnen het altijd en overal zien. Bovendien versieren de meubels ons huis, onze straat, ons park enzovoort. Weet u echter dat het meubilair is verdeeld in twee typen met de naam Indoor Furniture and Outdoor Furniture?

Het gaat erom dat hun functie en uiterlijk verschillend zijn. Binnenmeubilair ziet er erg warm uit. Met andere woorden, veel mensen houden van warme kleuren in huis, zoals Dark Red, Light Warm en Gloss Art Fiber warme toon. De bank is bijvoorbeeld meestal gemaakt van PU, spons, ijzer en textiel in uw huis; stoel en tafel zijn gemaakt van massief hout.

Dus, wat is het tuinmeubilair? Hun uiterlijk is anders. Ten eerste, het gebruikt meestal rotan zwaaien en textyleen. Ontwikkeld voor moderne stijl, meestal worden deze stoel van rotanstoel en textyleen op outdoor gezet. Ze moeten regen en zon dragen, inclusief het kussen. Als u per ongeluk een kopje water op het kussen gooit, zal het snel warm worden vanwege het waterdichte materiaal buitenshuis. Maar Indoor Furniture zal lang duren. Ten tweede, in vergelijking met Indoor Furniture, kan Outdoor Furniture worden blootgesteld aan de zon en zal niet vervagen. Het frame van het meubilair is van aluminium en roestvrij staal. Dit materiaal heeft een zeer stabiele aard, het zal niet roesten. We kunnen het dus veilig buiten gebruiken.

Trouwens, de buitenstoel kan met veel kleur worden gemaakt. En het kan voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Dus, als u meer wilt weten over tuinmeubilair, bezoek dan de website: www.ease-outdoor.com .