De Keuze Van Thee Stoelen En Ideeën

- Aug 30, 2017-

Thee trap op het hotel en restaurants en andere openbare plaatsen hoe te kiezen, moet aandacht besteden aan wat? Hotel restaurant industrie is voornamelijk gerelateerd aan openbare plaatsen in de keuze van mensen moet aandacht besteden aan de zaak, de volgende geven u een lezing.

1. Het materiaal van de rotanstoel

In de rotanstoel wordt het materiaal voornamelijk verdeeld in twee soorten natuurlijke rotan- en imitatierat. Als u in de buitenlucht gebruik maakt van stoel, raden wij u aan met imitatie rotanmateriaal, als de indoor woorden u voorstellen dat u de natuurlijke rotan gebruikt. (De meeste klanten kiezen op deze manier), natuurlijke rottengoed is onhandig en kan niet regenen. Dus de specifieke keuze om hun eigen situatie te combineren.

2. De grootte van de rotanstoel

Het restaurant is voor iedereen vrijetijdsplek. In de keuze van het gebied moet aandacht worden besteed aan hun eigen site om de omstandigheden onder de keuze van een beetje groter mogelijk te maken en om comfortabeler te zitten.

3. De prijs van de rotanstoel

Rattan stoel hoe de prijs te kiezen moet ook hun huidige basis situatie van het restaurant, je bent een klein restaurant of een groot restaurant, of high-end klein restaurant te combineren. Volgens onze gegevens om veel mensen te zien en de prijs van twee fasen te accepteren is een 1000-1200 of zo, de tweede is ongeveer 1800-2600.

4. Aanpassen aan de openbare plaatsen

De dingen op openbare plaatsen zijn dat we allemaal leuk vinden en zeer duurzaam zijn.