De voordelen van buiten rotanmeubelen

- Jan 02, 2018-

De voordelen van rotanmeubelen buitenshuis


Aluminium Plastic rotan stoel, gemaakt van kunststof rotan en aluminium kader, het oppervlak spuiten met poeder en verf , het is een soort van kunstmatig wevend meubilair, meestal gebruikt als openluchtmeubilair.

Aluminium is een zeer licht metaal met een dichtheid van 2702 gram / kubieke centimeter, ongeveer 1/3 puur koper. Omdat het oppervlak ervan verdere oxidatie van het interne metaal voorkomt, is de corrosieweerstand van aluminium goed. Het industriële gebruik van aluminium is uitstekend en het is gemakkelijk om alle soorten giettechnologie te dragen. De aluminium stoel past framestructuur toe, duurzaam lassen, en niet gemakkelijk gebroken of los, zodat de kwaliteit meer dan vijf jaar kan worden gehouden.

De rotan is gemaakt van PE en PVC-plastic met een hoge taaiheid en anti-veroudering. Niet-toxisch en gemakkelijk te kleuren, het is geschikt voor de moderne verschillende stijlen van imitatie rotan meubelproducten en rotan-imitatieproducten. Het heeft niet alleen de kenmerken van mooi, duurzaam, hygiënisch, wasbaar, hoge intensiteit, en is niet gemakkelijk om beschimmeld te zijn, maar heeft ook geen schadelijke stoffen en is onschadelijk voor het menselijk lichaam. Omdat het niet droog en vervormd is, duurzaam, anti-ultraviolet voor slecht weer, dus het is uitermate geschikt voor tuinmeubilair.

In vergelijking met het rotanmeubilair uit de fabriek, heeft het PE-rotanmeubel niet alleen de traditionele eigenschappen van het handwevenmechanisme, maar heeft het ook een goede flexibiliteit, kleurstabiliteit, de kleur kan lang worden bewaard en het is niet beschimmeld, eenvoudig te reinigen, anti-ultraviolet straling, het product niet alleen kan worden blootgesteld aan de weerregen, lichtechtheid, maar had ook de voordelen van lage kosten, het kan worden gebruikt bij verschillende gelegenheden. Net als Outdoors, in het dagelijks leven, en het verscheen vaak in het openluchtrestaurant, het recreatiecentrum, de buitenspeeltuin, het tuinhotel en het balkon, het is niet alleen mooi, maar ook cool en comfortabel. Het is ook verkrijgbaar in de slaapkamer, het kan ongeveer vier tot vijf jaar worden gebruikt. Het is erg geliefd bij buitenlandse en binnenlandse consumenten.

Afhankelijk van de behoeften van de markt en consumenten, kunnen we verschillende soorten producten produceren en we kunnen ook monsters produceren volgens de tekeningen en specificaties van de klanten. Dus de buitenstoel heeft ook de kenmerken van rijke en kleurrijke kleuren en stijlen, dus het is erg populair bij mensen van alle leeftijden.