Straatvoedsel - fatsoenlijk dineren in de buitenlucht is aan het stijgen

- Jan 11, 2018-

Straatvoedsel - fatsoenlijk dineren in de buitenlucht neemt toe

OP een koude, winderige ochtend lijkt buiten eten niet aantrekkelijk. Maar toch, op een eenzame betonnen kade, kruipen geschikte werknemers rond de tafel en stoelen. Er zijn enkele voedselstalletjes langs de waterkant. De ene verkoopt Thais eten uit een riksja, een andere gezouten varkensvleesbroodjes uit een omgebouwde paardenbox, het eten is niet duur, en dit is de nieuwste horecamode.

 

Naast de speciale tijden in de geschiedenis, is eten niet alleen het voedsel voor mensen, altijd om over etiquette of fatsoenlijk na te denken. Elegante restaurants ontstaan. Binnen dineren brengt vaak meer beperkingen, zoals visie, bewegen. Met de ontwikkeling van eetgewoonten worden stoelen en tafels aan de buitenkant gebruikt. In het begin is Europa niet zo groot en druk, het restaurant en het café zijn vaak erg klein en meubels buiten zetten is een goede manier om de eetruimte te benutten. Daarna is roken in openlucht toegestaan. Als je buiten eet, kun je harder praten, dat betekent dat je meer kunt chatten met vrienden, en je moet je niet verontschuldigen voor anderen. Mensen die in Europa wonen, zoals mooie zonneschijn. Vanwege de geografische locatie en de bioscoop is de winter lang en koud. Mensen willen graag meer tijd besteden aan genieten van de zon en de aangename sfeer. Open lucht helpt bij het opbeuren van de stemming en geniet van de natuurschoonheid, hoewel je in de stad bent, je ook meer details over de stad zou kunnen zien die je normaal niet kunt zien. Om meer herinneringen over de stad te verzamelen. Het maakt niet uit of u hier woont of alleen maar een bezoeker.

 

Street Food, ik denk dat het een onderdeel is van buiten eten. Om 2 stoelen en een tafel in de buurt van de cateringauto te plaatsen, kunt u het ook een buitenmaaltijd noemen.

 

Fastfood, bijna zijn ze keten. Het kenmerk van hen is het grootste deel van het eten van ruimte op buiten. Ze hopen meer klanten te bedienen op de beperkte plaats. Dus ze hebben de stoelen nodig en de tafel kan niet te veel ruimte gebruiken. Het zou beter zijn als het meubilair flexibel is, zodat ze tafels kunnen matchen zoals ze willen. Deze winkels met vaak enorm mensenverkeer moeten meubels van hoge kwaliteit uitrusten. Niet alleen voor menselijk gebruik, maar ook geschikt voor buitengebruik.

 

Als een professionele producent van tuinmeubilair, Outdoor-eetkamerstoel, café-meubels, bistro-stoelen zijn een product met het product. Welkom bij Ease Website www.ease-outdoor.com.