Straatvoedsel en openluchtrestaurant

- Nov 09, 2017-

Straatvoedsel en openluchtrestaurant

Als we het over de eetcultuur in de buitenlucht hebben, moeten we eerst het straatvoedsel praten. De specificatie van straatvoedsel is snel, gemakkelijk en eetbaar. Normaal hebben deze winkels in het begin geen uniek gebouw of een stabiele plaats. De tool om voedsel te maken is rijk en ze kunnen altijd volledig worden gebruikt.

Als kant-en-klaar eten of drinken konden mensen ze op straat of op een openbare plaats vinden. De meeste straatvoedsel worden geclassificeerd als finger food en fast food. Waarom kiezen mensen voor street food? We denken om een ​​aantal redenen, zoals koffie om te gaan. Wij geloven dat koffie voor veel mensen levensbehoeften zijn. Mensen willen ze altijd in de kortste tijd krijgen, vanwege de beperkte tijd, voor koffie, ze hebben veel opties. Ga terug naar voedsel, voedsel is levensbehoeften en het is het belangrijkste. Verkort de tijd om te koken, fast food en streetfood is een goed idee voor veel mensen die het erg druk hebben.

Aan het begin van straatvoedsel is de verkoopmethode eten om te gaan of te drinken om te gaan. Met andere woorden, mensen zullen niet lang in het hokje verblijven. Met het verstrijken van de tijd stak de eigenaar van het hokje een paar kleine tafels en stoelen naast het hokje, dit was handig voor mensen. Tijden gaan voorbij, meer en meer mensen vinden dat zitplaatsen op straat om van eten te genieten ook een goede optie is. Zitplaatsen buiten, je zou de verandering van deze stad kunnen kennen, je hebt de kans om verschillende mensen te ontmoeten.

Eten aan de buitenkant, moet je de meubels uitrusten die worden gebruikt in de buitenlucht. De belangrijkste specificatie is inclusief waterdicht, UV-bestendig en lichtgewicht. Bij de materiaalkeuze is aluminium op dit moment een goede. Vervaardiging van de stoel met aluminium buis is lichtgewicht en duurzamer dan smeedijzer. Het gaat heel lang mee, dus je zult hoogstwaarschijnlijk maar één set in je leven moeten kopen. Het is meestal afgewerkt met poederlakverf die ook zeer duurzaam is. In tegenstelling tot veel andere soorten terrasmeubilair, hebben aluminiumproducten heel weinig onderhoud nodig om hun merk erg lang te laten lijken.

 

In de stijl, zijn er retro, modern en eenvoud etc. Mensen presenteren de stijl door te weven, ander patroon met kleurrijke rotan. Vergeleken met echte rotan, zou PE rotan meer patronen kunnen creëren, met de ontwikkeling van moderne industriële technologie, kon PE rotan met veel verschillende kleuren worden geproduceerd. Dat maakt het mogelijk om verschillende stijldecoratie en -plaatsen te ontmoeten. Zelfs buiten kan deze stoel een heel mooi uitzicht zijn.

Van straatvoedsel tot openluchtrestaurant, meer en meer mensen houden van deze levensstijl, misschien slechts een kopje koffie, het zoete van koffiebaas niet alleen voor jou, het kan ook zoet brengen bij andere mensen.