Spoga Fair 2019

- Dec 20, 2019-

Vergemakkelijk tuinmeubilair openbaar meer dan 27 nieuwe items op de Spoga Fair 2019. Het omvat bistrostoelen, restaurantstoelen, hotelstoelen, terrasmeubelsets. Nieuwe producten verbeteren in weven en materiaal. Het creëren van verschillende nieuwe weeftypes en touw om een ​​terras- of tuinstoel van te maken.

Spoga gafa is 's werelds toonaangevende tuin- en tuinbeurs. Er zijn meer dan 2.000 exposanten uit meer dan 60 landen die hun groene tuininspiratie presenteerden aan meer dan 40.000 internationale professionele bezoekers. En alle merken van tuinapparatuur, ongeacht de bedrijfsgrootte, kunnen de belangrijkste kopers en zakelijke beslissers van over de hele wereld ontmoeten. Het heeft ook de nieuwste informatie en ontwikkelingen van de hele branche.

De International Sporting Goods, Camping Equipment en Garden Life Expo zullen vele inspiratiebronnen brengen voor tuinproducten over de hele wereld. Een driedaagse pure tuintour omvat vurige barbecue-evenementen, de nieuwste tuindecoratie en plantentrends en spannende seminars van experts. Dit wordt het snijpunt van creatieve inspiratie, online informatie en groen zakendoen.