Rattan Chair Materiaal PE Imitatie Rattan En Real Rattan Vergelijking

- Aug 30, 2017-

Rattan stoel productie materialen gevarieerd, de prijs is ook anders, zodat de kwaliteit van de productie van rotan stoel kan worden voorgesteld is ongelijk. Dit artikel door de vergelijking van rotanstoel meer gebruikelijke materialen pe imitatie rotan en echte rotan, zodat we weten wat ze uiteindelijk goed zijn?

1, duurzaamheidsvergelijking:

PE rotan vervuiling vrij, duurzaam, anti-ultraviolet, en echte rotan, hoewel er appèlleert, maar de prijs is PE teny of zelfs honderden keren, dus hetzelfde effect is het gebruik van PE rotan of echte rotan consumenten natuurlijk weten.

2, bescherming tegen het milieu:

PE rotan voelt zich comfortabel, hoge temperatuur verbranding zal geen giftige en schadelijke gassen produceren, kan 100% recycling zijn. Terwijl de echte wijnstok, hoewel er een comfortabel en milieuvriendelijk effect is, maar het ontbreken van milieubeschermingseigenschappen, het gebruik van echte rotan schade aan de natuur, en het belangrijkste is de zeldzame rotanrotaan zeldzaam, de markt kan bijna niet zijn leerde kennen.

3, mooi contrast:

PE rotan dik en dun, en ware rotan dun en ongelijk. Volgens de markt is natuurlijk de echte rotanstoel van de rotanstoel hoog, maar volgens de mate van schoonheid is de echte wijnstok minder PE-imitatie rotan mooi, hoewel de echte wijnstok dicht bij de natuur, maar de vernietiging van het milieu is zeer groot, dus als consumenten moeten we kiezen voor PE Imitation rotan.

4, eenvoudig in stand te houden contrast:

PE rotan sterk, duurzaam, hard, gemakkelijk te reinigen, geschikt voor binnen en buiten, openlucht zijn geschikt, en niet bang voor vuil, geen speciaal onderhoud, hoeft alleen met water te worden gereinigd. De echte wijnstok kan niet worden geplaatst op de buitenblootstelling of regen of makkelijk te breken, en de echte wijnstok heeft regelmatig schoonmaken en onderhoud nodig, of nat weer kan insecten schimmel maken.