Rattan Stoel Schoonmaak moet aandacht besteden aan wat

- Aug 30, 2017-

Rattan stoel voor een lange tijd was gemakkelijk om zonlicht te drogen, barsten en verlies van glans, dus meestal moet worden geplaatst in de schaduw. Aangezien de rotanstoel makkelijk stof en vuil ophoopt, moet u eerst een stofzuiger of een kleine borstel gebruiken om het oppervlak van het stof te verwijderen en vervolgens met een natte handdoek af te vegen. Vaak vrienden op internet om hun eigen rotan stoel te zetten door het klimaat en andere redenen borers. En sommige consumenten begrijpen het hart van de rotanstoel is een professionele verkoop van rotanmeubelen, naar onze klantenservice om een oplossing te vinden. Hoewel de rotanstoel niet in het hart van de rotanstoel staat om te kopen, maar we werken ook graag samen met iedereen om op te lossen.

Rattan stoel meubilair was wormhout hart bron rotan stoel om u de volgende suggesties te geven:

1. Met een katoen of een oude doek die in kerosine gedoopt is geworpen op de plaats waar de motgegeten is, omdat de petroleumpenetratie relatief sterk is en vervolgens warm water hergebruiken, dus een of twee later, kan de boorder in principe doden; Rattan stoel moet eerst in een geventileerde plaats geplaatst worden om te gebruiken, om niet te zitten.

2. Het zout Pakistan veegt de insecten in het gat, en gebruik daarna het water heet, warm daarna hetzelfde als volledig droog voor gebruik.

3. Met insecticiden, insecten, lichteffecteffect is niet groot. Het is best om een spuit door de boren in het gat in de rieten stoel te gebruiken en open het water na de zon op het licht en de huisventilatie droog.

4. Voor de ogen van de limoenkalk poeder is ook zeer effectief, voorkomen we ook niet proberen.

Na behandeling door de bovenstaande methode, moet het probleem van de rotanstoelmot worden opgelost. Om recidief te vermijden, is het het beste om het rotanframe van de rotanstoel te schuren, zodat de huid vlekken verwijdert en glad maakt, en dan een laag vernissen en een nieuwe look, is het niet makkelijk om weer te gebeuren.

Ten tweede, het hart van de rotanstoel maar geeft u ook een beetje advies, rotanmeubilair met rottangstoestellen, in gebruik van een tijdsperiode na het gebruik van licht zoutwater om te wissen, zowel om te ontwateren en flexibel te maken om langdurig te handhaven , er zijn bepaalde anti-bros, de rol; kan ook vaak een zacht wasmiddel gebruiken en sommige meubels helder onderhoudsmiddel om te wrijven, het effect is redelijk goed. Gebruik meestal het milieu zoveel mogelijk om de ventilatie droog te houden, nat weer elke halve maand of zo in de zon onder het licht om het oppervlak van de rotan droog beter te houden, let op langdurige blootstelling. Hoop dat de bovenstaande methode voor iedereen om te helpen!