Tuinmeubilair of openbaar gebruik

- Jan 11, 2018-

Tuinmeubilair of openbaar gebruik


Buitenmeubilair bevindt zich in een opening of een halfopen buitenruimte, voor het gemak van de gezondheid van mensen, comfortabele, hoog-efficiënte publiciteit buitenactiviteiten en vervolgens een reeks relatieve binnenshuis meubels te gebruiken. Het omvat vele soorten producten, zoals openbaar stadsmeubilair, tuinmeubilair in openlucht, commercieel buitenmeubilair en draagbaar buitenmeubilair, enz. Commercieel tuinmeubilair is onze hoofdactiviteit.

Tuinmeubilair is het belangrijkste onderdeel van meubels, gericht op de inhoud van het leven van veeleisende mensen, achtervolging visueel   gevoel en ideale producten. Tuinmeubilair is de constituerende elementen van de omgeving van het stedelijke landschap, het verschilt van andere meubels in Tuinmeubilair hebben publiciteit en communicatief.

In veel gevallen is het meeste tuinmeubilair erg verbonden met de natuur. Over het select productiemateriaal heeft rotan, teak of ander hout. Ons GEMAK maakte geen gebruik van hout vanwege de bescherming van het milieu. Onze ontwerpers maken gebruik van aluminium, PE-rotan en stof als grondstof. Aluminium buis is in overeenstemming met de behoefte van de klant om eiken, honingkleur of andere kleuren te coaten.

PZ{H_SOP%MA~]U34VAL{RGU.png

In vergelijking met andere tuinmeubelen, hebben onze meubels voordelen, u hoeft zich geen zorgen te maken over UV-bestendig, bespaart ruimte en is gemakkelijk in voorraad. Voor alle producten die door EASE outdoor worden verkocht, kunnen we twee jaar garantie bieden. We gebruiken 6061 standaard aluminium en poeder voor coating met UV-bestendigheid. Deze materialen zijn goed genoeg voor de complexe en veranderlijke buitenomgeving. Als de klant speciale eisen stelt, kunnen we Tiger-coating ook gebruiken. Vervolgens gebruiken we het wicker-merk WinTech. Afhankelijk van de situatie kunnen we 5 jaar garantie bieden op wicker als de klant dat nodig heeft. De stof van het kussen is waterdicht en UV-bestendig. We kunnen het merk Sunbrella ook gebruiken als de klant kussens van hoge kwaliteit nodig heeft.