Tuinmeubilairpakket

- Jan 02, 2018-

2 januari 2018

Tuinmeubilairpakket

Elk meubelstuk heeft een eigen pakketmanier. Nu maakt het niet uit wat het meubilair is. Ze kunnen niet allemaal gescheiden worden van de verpakking. Verpakking moet rekening houden met het prachtige, transport, gemak, opslag en andere aspecten. Of de stoelen en tafels nu uit de fabriek komen of uit het winkelcentrum, zolang u betrokken bent bij de verkoop, moet het transport rekening houden met de verpakking van het meubilair. Verpakking, ter bescherming van de horeca meubelsets in het circulatieproces, handige opslag en transport, gemakkelijke verkoop, volgens bepaalde methoden met behulp van de algemene naam van containers, materialen en hulpmaterialen. De belangrijkste functie van de verpakking van tuinmeubilair is het bieden van bescheiden bescherming voor meubelproducten. Meubelproducten van productie tot gebruik is een tijd- en ruimteconversieproces. Dit proces omvat de opslag van meubels, transport, verkoop, assemblage en verschillende andere stappen. Dit is het meest verspreid in handen van de verkoper, de verpakking is goed of slecht, direct gerelateerd aan de waarde van meubels en de reputatie van het merk. Massief houten meubelen, mahoniehouten meubelen, verpakkingen, meestal verdeeld in inpak- en naaizakken.

 

EASE Standaardpakket

1.   het personeel moet controleren of het model, de specificaties en het vakmanschap overeenstemmen met het formulier voor de verzending van het werk.

2.   De stoelen controleren.

3.   Reinigen met katoenen garen, lompen en andere zachte dingen, om ervoor te zorgen dat meubilair schoon en stofvrij is.

4.   De parel-katoen is parelmoerkleurig katoen en zit vol met de buitenwereld vanwege de impact van wrijving. Besteed aandacht aan het pakket van parel katoen en de omtrek van het product consistent, en parel-katoen om schoon te zijn, zonder puin, en parel katoen aan het product, en om verzegelde plastic parel-katoen afdichting strak te gebruiken om ervoor te zorgen dat geen blootgestelde stoel oppervlak.

5.   De stoelen stapelen. Verwijzend naar de verschillende items, is het stapelnummer anders. We moeten rekening houden met de draagkracht van de onderste stoel. Na het stapelen gebruiken we een riem om de stoelen te bevestigen.

6.   Een plastic zak plaatsen om schoon te houden.

7.   Een kraftpapier wikkelen om het oppervlak te beschermen.

Voor meer informatie over het pakket voor buitenmeubilair, bezoek onze website www.ease-outdoor.com