Tuinmeubilair gesloten voor de natuur

- Jan 15, 2018-

Tuinmeubilair gesloten voor de natuur

Als we zeggen dat meubels uit de binnenruimte halen, betekent dat dat we de ruimte in de natuur gebruiken. De binnenruimte is beperkt, maar buitenruimte niet. Wandelen in Europa street, buiten dineren wordt een prachtig uitzicht op de stad. Hoe slim is het! Om de buitenruimte te gebruiken om meer stoelen en tafels te plaatsen.

bistro chairs.png

Behalve de ruimte die wordt besteed, die ook de afstand tussen de mens verkort. Geniet van een diner, meestal merkte je dat het erg gesloten is voor wandelaars, die je niet kent, maar ze zullen je een grote glimlach geven als je oogcontact met hem of haar maakt. Vriendelijkheid van vreemden, dat zal op een bepaald moment meer geluk brengen. We denken dat dit het tweede voordeel is van buiten dineren.

dining chairs.png

We moeten zeggen dat buiten dineren de functie heeft om tijds- en arbeidskosten enigszins te besparen. Om de buitenconditie aan te passen, moeten mensen speciaal meubelmateriaal selecteren. Zoals ze het meest doen om ervoor te zorgen dat het meubilair niet snel roestig wordt, zou het beter zijn als het waterbestendig is. Ondertussen, in vergelijking met zwart en wit, zullen kleurrijke mensen meer mensen aantrekken. Dus ze hebben het meubilair nodig zonder te vervagen. Om deze problemen op te lossen, kwamen aluminium- en PE-rotanmeubelen in de visie van de mensen. Aluminium stoel en rotan stoel spelen de steeds belangrijker rol in de buitenmeubelindustrie. Zoals we weten, zijn de stoelen voor buiten UV-bestendig en waterdicht, wat betekent dat mensen zich er zelfs op regenachtige dagen geen zorgen over hoeven te maken. Deze eetkamerstoelen of bistro-stoelen zijn stapelbaar. Dit is allemaal het derde voordeel van buiten dineren.

outdoor dining chairs.png

Buiten dineren meubilair gesloten voor de natuur, naast dat we deze stoelen en tafelsets buiten zetten, je kon zien dat de stoel oppervlakte behandeling zoals bamboe, en de PE rotan eruit ziet als echte rotan. PE rotan is een soort milieuvriendelijk materiaal, aan de ene kant voldoet het aan de eis om de natuur bij het zicht te sluiten, aan de andere kant zal het geen schade aan het milieu toebrengen.

 

Als een professionele producent van tuinmeubilair, kunnen we verschillende stoelen en tafels leveren voor uw optie. Welkom op onze website www.ease-outdoorfurniture.com.