Openluchtcafé en tuinmeubilair in Europa

- Jan 19, 2018-

Outdoorcafé en tuinmeubilair in Europa

1.     Parijs

Port de laGare, dit terras is gelegen in een boot op de Seine. De boot is beplant met verschillende bloemen, zoals de bloemenzee. Het café ligt op slechts een steenworp afstand van de bibliotheek van Parijs Mitgen. Wanneer je in het café zit, met verse bloemen ruikt, zou je je kunnen voorstellen dat je in een prachtige tuin bent. 'S Nachts is er de Jazz Band Show.

image.png

Novotel VaugirardMontparnasse buiten dineren, dit is het beste punt om de hele stad Parijs te bekijken. Ondertussen is deze caféwinkel ook de beste plaats om het vuurwerk op de Franse nationale feestdag te bekijken.

image.png

Café de Flore in Parijs. De naam van het café komt van het standbeeld van het oude Rome. Ze is "Flore". Veel beroemde geleerden, kunstenaars kwamen naar het café. Rode stoelen en tafels, spiegels aan de muur. Sliver tafelgerei en koffiepot. Buitentafels en tafel brengen mensen naar de koffiewereld.

image.png

Café Rivoire ligt op het beroemde kunstplein van Florence. Het café voorzag in veel buitenstoelen en -tafels. Als u ervoor kiest om buiten te zitten, kunt u genieten van het zien van veel beroemde beelden.

image.png

Het oudste café in Duitsland is Baum in Leipzig. Dit is ook een van de besten in goed bewaren en het oudste café van Europa. "Baum" in Duitsland betekent boom. De naam van het café heeft een grote relatie met de koffiegeschiedenis. De volledige naam van Baum is "ZumArabishen Coffee Baum", dit betekent dat de koffieboon afkomstig is van het meest authentieke koffie-origineel. De dichter Johann Wolfgang kwam vaak naar het café.

image.png

   

Veel nieuw café herinnerd door mensen vanwege het goede ontwerp, mooie meubels en heerlijke drankjes. Maar voor dit oude café, herinnerden mensen zich ze vanwege hun gevoel, en ze geloven dat ze hun eigen verhaal hadden.

Uniek tuinmeubilair kan mensen helpen uw café te onthouden. Blijf altijd nieuwsgierig en blijf nieuwe dingen proberen die je nooit weet.

Als een professionele fabrikant van cafémeubilair, kunnen wij met u samenwerken. Welkom op onze website www.ease-outdoorfurniture.com