Openlucht Bistro Meubelfabrikant

- Jan 17, 2018-

Openlucht Bistro Meubelfabrikant

Ease Outdoor Furniture Co, Ltd is basis in Foshan Guangdong. Als een gespecialiseerde fabrikant voor Franse bistro rotan stoel, stoffen stoel, moderne rotan weven stoel, aluminium en rieten stoel, aluminium en polywood stoel, industriële stoel, aluminium tafelvoet, gietijzeren tafel onderstel, roestvrijstalen tafelbodem en tafelblad meer dan 10 jaar . Wij zijn gevestigd in 2007 jaar, gezien gemak, we zijn goed in het vervaardigen van aluminium bamboe look ambachtelijke stoel met handgemaakte vaardigheid.

  Speciaal voor het poedercoaten , hebben we vorig jaar een andere poedercoatingmachine gekocht om de stoel snel en efficiënt te kunnen printen . Het is uitgerust met geavanceerde automatische productiemachines.

Wij bezitten ongeveer meer dan 200 item in ontwerp, en we kunnen aangepast ontwerp en OEM. We hebben sterke technische ervaring met nieuwe ontwerpen en op maat gemaakte oplossingen.

We hebben een sterke samenwerking met toonaangevende meubelleveranciers in Europa, Azië en andere landen .

Dit jaar vindt u een aantal nieuwe producten in het gedeelte tuinmeubilair. Nieuwe ontwerpen en kleurrijke producten zijn beschikbaar. Nieuwe aluminium rotanstoel, nieuwe aluminium stoffen stoel, nieuwe tafelvoet en tafelblad brengen de hete zomer naar u toe.

U kunt op onze website www.ease-outdoor.com klikken voor meer informatie.