Nu opent Alum-rotan tuinmeubilair zich in binnenmeubilair

- Jan 04, 2018-

Nu worden de rotanmeubelen van aluin geopend in "interieur" meubilair

Ongetwijfeld is rotanmeubilair nog steeds een belangrijke rol in het assortiment buitenmeubelen. In Sha nghai Expo Fair is het grootste deel van het item rotanmeubilair. Professioneel gezien hebben rotanmeubels er echter verschillende soorten, vooral gemaakt van aluminium meubilair van rotanmateriaal, genoeg om te vergelijken met echt rotanmeubilair.

Ease Outdoor Furniture Co, Ltd zijn voornamelijk de productie van aluminium rotan meubels in PE rotan, met een rotan uiterlijk, maar kan de vervorming van de zon en regen te voorkomen. Rotan meubels, er zijn van aluminium constructies binnen de overbelasting ongeveer 120kg. Meestal met aluminium, het oppervlak om roestwerende vaardigheden te doen, zodat consumenten de materiaalcompositie van dit type tuinmeubilair begrijpen alvorens te kopen.

8TDF006P3~8%0%B6F5G{AGY.png

Nu zijn ze voornamelijk buitenlandse kopers, ze zijn het belangrijkste tuinmeubilair en merken op dat er een trend is in de afgelopen jaren - tuinmeubilair is begonnen met "internaliseren" omdat sommige landen in de zomer kort zijn, meer dan de helft van de tijd dat er tuinmeubilair in beweging zal komen in de kamer, dus in het ontwerp van het buitenmeubilair bevinden ze zich dicht bij de stijl van het binnenmeubilair, maar het materiaal is nog steeds anti-roest anti-vervorming, kan worden aangepast aan gebruik buitenshuis.

Dus, ze zijn nu geleidelijk aan het openen van het buitenmeubilair voor indoor markt, vooral voor toeristische landgoederen projecten en appartementen zullen meestal gebruiken, cafe winkel zal meestal gebruik maken van Franse bistro cafe stoel voor binnen. Ook veel van de aluminium rotanbanken zullen meestal in de binnenruimte worden gebruikt.