Nieuwe ontwerpen gepubliceerd door Ease Outdoor Furniture

- Dec 28, 2017-

28 december 2017

Nieuwe ontwerpen Gepubliceerd door Ease Outdoor Furniture

Ben je moe van klassieke modellen en op zoek naar nieuwe ontwerpen voor het komende verkoopseizoen? Of heeft u een creatieve leverancier van tuinmeubilair nodig om de markt te winnen? Misschien vindt u een goed antwoord in onze fabriek - Ease Outdoor Furniture Co., Limited .

1514453104(1).png

Op de Spoga-beurs 2017 in Keulen, Duitsland, hebben we onze nieuwe stoelen Cara en Teddy gepresenteerd die een groot succes hebben. Geen gewone aluminium buis, de stoelpoten van onze nieuwe stoelen Cara en Teddy zijn hooggeperste, reducerende aluminium buizen, elegant en modieus. Het frame is volledig gelast, goed gepolijst en met poedercoating van hoge kwaliteit. Het is licht maar sterk, maximaal belastbaar tot 150 kg, geschikt voor commercieel gebruik. De rotan die we gebruiken is milieuvriendelijk van goede kwaliteit PE rotan, een synthetische vezel. Het is UV-bestendig, kleurvast en waterdicht. Onze nieuwe stoelen Cara en Teddy kunnen het hele jaar buiten worden gezet zonder onderhoud. Ondertussen zijn onze nieuwe stoelen Cara en Teddy stapelbaar. Ze kunnen worden gestapeld en ruimte besparen als ze niet worden gebruikt. 4 verschillende kleuren kunnen worden aangeboden, bruin, goud, grijs en beige, catering aan verschillende stijl van restaurant / café / bistro.

1514453173(1).png

Ease Outdoor Furniture Co., Ltd. is een gerenommeerde producent en exporteur van hoogwaardig tuinmeubilair, gericht op de commerciële en horecasector. Onze fabriek is meer dan 8000m3 en heeft 200 geschoolde werknemers. Onze productiecapaciteit is tot 30000pcs per maand. We hebben de ISO 9001-certificering van het kwaliteitssysteem doorgegeven. Al onze producten voldoen aan de EN581-norm.

 

Met een professioneel R & D-team bieden we elke maand nieuwe modellen met de nieuwste ontwerpen. We kunnen meubels produceren op basis van uw foto, tekening of idee.

 

Gelegen in Foshan, China, is het slechts 40 minuten rijden van het centrum / vliegveld van Guangzhou naar onze fabriek. Welkom om ons te bezoeken. U zult merken dat wij uw bevredigende leverancier en betrouwbare partner zijn.