Onderhoud Van Rotan Stoel

- Aug 30, 2017-

1, schoon met een stofzuiger kan het eerst opnieuw zuigen, of met een zachte borstel van binnenuit, het eerste stof wordt afgewassen en vervolgens met een beetje natte doek gewist en dan met een zachte doek afvegen.

2, het gebruik van een tijdsperiode, kan worden verwijderd met zout water, beide decontaminatie en kan zijn flexibiliteit om langdurig te handhaven, er zijn bepaalde anti-frisse, anti-mot effect. Kan ook vaak zacht reinigingsmiddel gebruiken en sommige meubels helder onderhoudsmiddel wissen.

3, de oorspronkelijke kleur (natuurlijke kleur) rotan meubel renovatie methode: eerst schoon, droog, en dan schuurpapier slijpen rotan meubels rotan frame, zodat de huid vlekken te verwijderen en herstel glad.

4, kan de rotan een bepaalde hoeveelheid water absorberen, als de adsorptie van teveel vocht een rotanstoel zal worden, losse structuur, vliegtuigslagen. Maar de rotan zelf moet de oorspronkelijke vorm en de grootte van de prestatie herstellen, zodat het vocht de gevlochten vorm en de gapvervorming niet toelaat om ervoor te zorgen dat het na het drogen krimpt naar de oorspronkelijke vorm en grootte.

5, als de rotanstoel geabsorbeerd of vochtig is, zonder blootstelling of sterk bakken, kan licht of huisventilatie naar de natuurlijke droge lucht zijn.

6, als het losse rotan fenomeen gevonden kan worden, kan het warm water aan rotan heet gebruiken, en dan wordt het met tang bevestigd, met een sterke lijm aangebracht.

7, om lokale schade te voorkomen of verstrooid te zijn, en een lokale rotanbreuk te vinden, doe de gewone mond niet en breek met de hand.