Hoe tafelvoeten te selecteren voor buiten?

- Dec 28, 2017-

28 december 2017

Hoe te om Lijstbasissen voor Openlucht te selecteren?

  Voordat de tafelbasis wordt gekocht, zullen de meeste klanten er wat voorbereiding op maken. Zoals, welk materiaal is goed voor buitenshuis, is de basis voldoende om het briesje buiten te dragen? Of welke kleur mensen blij maakt. En soms vragen klanten ons direct wat voor soort tafelpoten kunnen we buiten gebruiken? Hier zijn enkele tips die u helpen bij het vinden van de juiste tafelvoet voor uw huis, achtertuin, caféwinkel, openluchtrestaurant of uw klanten.

blob.png

De meeste steden bevinden zich op midden-lage breedtegraad, en midden en lagere bereiken van de rivier. Het klimaat is inclusief subtropisch moessonklimaat, gematigd zeeklimaat, mediterraan klimaat, tropisch moessonklimaat en tropisch regenwoudklimaat. Als uw stad veel regent en een hoge luchtvochtigheid heeft, zijn roestvrijstalen tafelpoten een goede keuze. # 304 roestvrij staal dat moet worden gebruikt voor het produceren van tafelbodems. Het is commercieel niveau. Over het, je zou het gemakkelijker kunnen krijgen, je ziet, je zult roestvrij stalen opslag plank gebruiken in je wasruimte, en je zou kunnen merken dat veel display stands bij het binnenzwembad ook van roestvrij staal zijn, omdat de luchtvochtigheid binnenshuis erg hoog is.

 

Naast de plaatsen waar het vaak regent en de luchtvochtigheid hoog is. Gietijzeren tafelvoet is geschikt voor plaatsen waar het klimaat zacht is of vier verschillende seizoenen. Gietijzeren tafelpoten en aluminium tafelpoten zijn voorzien van een corrosiebestendige afwerking. Het kan helpen om de basis te beschermen tegen roest en verkleuring in de openlucht. Omdat aluminium en gietijzer op zichzelf niet erg bestand zijn tegen corrosie. Dus het dagelijkse onderhoud is erg belangrijk. Probeer een droge doek te gebruiken om het vuil aan de oppervlakte te reinigen.

Aluminium is ook een heel mooi materiaal voor tafelvoet. Aluminium roest niet en corrosiebestendig extreem. Het is heel licht en handig om van binnen naar buiten te gaan.

blob.png

De basisoptie van de tafel, hier zijn enkele suggesties voor een tafelblad. Voor aluminium tafelbodem, raden wij u niet aan om graniet of ander steenmateriaal te gebruiken, vanwege de hardheid van aluminium tafelpoot is niet erg hoog, als het tafelblad te zwaar is, zal de tafelvoet niet zwaar genoeg zijn om te voorkomen de hele tafel kantelt. Dat betekent dat het normale gebruik geen vergoeding heeft. Teak, polyhout, topalit zijn goed materiaal voor een tafelblad. We hebben ook een aluminium tafelblad. Meestal zou je het gewicht kunnen kiezen, we noemen het ook toegevoegd ijzer. Leg ze aan de onderkant van de tafelbodem om de stabiele tafel te garanderen.

blob.png

Gietijzeren tafelvoet is zwaar genoeg om groot en groot gewicht tafelblad te dragen, zoals marmer, graniet. Ondertussen is het ook met veel textuur.

 

Als u een economische en ondersteunende tafelpoot wilt vinden en voldoende tijd hebt om het dagelijkse onderhoud uit te voeren, zijn gietijzeren en aluminium tafelvoeten een goede optie. Als u op zoek bent naar een tafelvoet die past bij een zware en grote top en u zich geen zorgen wilt maken over onderhoud, dan is roestvrij staal goed voor u.


In het nieuwe seizoen 2018 publiceerde EASE een nieuwe aluminium tafelvoet. En we voegen ook wit en grijs toe om onze productkleur te verrijken. Als u een idee heeft of de tafelvoeten wilt hebben met de gewenste kleur, neem dan gerust contact met ons op.  


Welkom op onze website www.ease-outdoorfurniture.com.