Hoe een comfortabele stoel voor uw caféwinkel selecteren?

- Dec 26, 2017-

Hoe een comfortabele stoel voor uw caféwinkel selecteren?


Wanneer de zomervakantie komt, nemen veel mensen graag een pauze in de caféwinkel om te drinken. Wilt u voor een leverancier van aluminium tuinmeubelen een goed meubel en een comfortabele stoel voor uw caféwinkel kiezen? Laten we wat series-punten introduceren, misschien kun je de tips gemakkelijk krijgen.

Ten eerste, wanneer u kiest voor een item aluin outdoor rotan stoel, kunt u misschien eerst snel op zoek naar het uiterlijk, de kleur overeenkomt met het is je ogen vangen. Net als ons artikel E1040 bijgevoegde afbeelding voor eenvoudige referentie, we hebben veel rotan kleuren overeenkomen met uw café winkel-stijl, alle kleuren

image.pngimage.png

Aangepast is beschikbaar. Welke stijl je ook nodig hebt, we kunnen het doen als je wil. Voor stoel uiterlijk, wanneer je rotan aanraakt, voelt het soepel aan en het aluminium frame sterk.

Ten tweede kun je je comfortabel voelen als je een stoel neemt. Deze tip is het belangrijkst. Vanwege de perfecte hoek van de stoel, de breedte van de rugleuning en de diepte van de stoelsteun.

Eindelijk zijn de stoelen stapelbaar. Dat betekent dat het meer ruimte kan besparen voor uw caféwinkel.


Controleer nu of uw stoel comfortabel zit of niet.

Welkom op onze website www.ease-outdoorfurniture.com.