Hoe de Outdoo rotan stoel onderhouden?

- Dec 29, 2017-

Hoe te onderhouden Outdoo rotan stoel?


Nu op de markt, zijn de stoelen die grotendeels buiten staan ​​gemaakt van simulatie rotan, ook wel PE-rotan genoemd. PE, de academische naam is polyethyleen. Percentage: 0,94 - 0,96 g / , vormkrimp: 1,5 - 3,6 %, giettemperatuur: 140 - 220 .

Feature van PE Rotan: met uitstekende prestaties op corrosiebestendig, elektrische isolatie (speciaal voor hoogfrequente isolatie). PE-rotan kan gechloreerde chemische verknoping zijn, stralingsverknoping. Lagedruk polyethyleen met hoog

Smeltpunt, stijfheid en hardheid. Goede prestaties bij waterabsorptie, elektrische eigenschappen en bestendigheid tegen straling.

Hoge druk polyethyleen flexibiliteit, rek, slagvastheid en permeabiliteit beter, ultrahoog moleculair gewicht polyethyleen hoge impact, vermoeidheidsbestendig, slijtvast. (De rotanstoel kan direct met een borstel of stofzuiger worden schoongemaakt).

image.png

Omdat rotan tuinmeubilair is gemaakt van textiel, het uiterlijk van de samenstelling van de noodzaak om een ​​korte borstel of borstel met een stofzuiger te reinigen, en vervolgens katoenen doek gebruiken om de stoel te schrobben.

Outdoor rotan meubels voor een lange tijd in de blootstelling aan de zon, gemakkelijker om de oorspronkelijke glans te verliezen, en zelfs crack, dus niet voorkomen. Als u in de buurt van de bergen woont of het droge seizoen moet regelmatig worden ontvochtigd om ervoor te zorgen dat het droog is.

image.png

Als het nodig is, kan de stoel een zwakke alkalische (alkalische pH-waarde minder dan 8) gebruiken om de stoel schoon te maken. Wanneer u een rotantafel en -stoel met wasmiddelreiniging gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de rotanstoel en de rotantafel grondig worden gereinigd, om te voorkomen dat rotanmeubelen en tafels chemische veranderingen ondergaan in direct zonlicht. Wanneer u rotanmeubilair en een tafel gebruikt, moet u botsingen of harde voorwerpen van scherpe meskrabben vermijden. Om de hardnekkigheid van kleur te behouden, wanneer de caféstoel langdurig wordt blootgesteld aan fel zonlicht, is het beter om het rotanmeubilair buiten op een plaats te plaatsen waar het niet aan direct zonlicht wordt blootgesteld, of u kunt ook een meubeldekking. Als uw tuinmeubilair van aluminium is, kan de buitenstoel bij dagelijks onderhoud rechtstreeks met water worden gewassen en daarna de rotanstoel met een droge doek afnemen. Als het skelet een ijzeren structuur heeft, moet u voorkomen dat u de rotanstoel rechtstreeks met water wast, anders zal de buitenstoel gemakkelijk roesten en zal dit de levensduur van tuinmeubilair beïnvloeden. Als u rotantafels en -stoelen in vredestijd gebruikt, let dan op de rotaninterface, probeer de rotan niet te dauwen, anders is het gemakkelijk om te lopen.

Als milieuvriendelijk materiaal is PE-rotan steeds meer gebruikt voor de productie van tuinmeubilair. De EASE-garantie is 1 of 2 jaar, afhankelijk van het specifieke productartikel. We kunnen ook technische ondersteuning of materiaal leveren, als u dat wilt

Vervang het zelf.