Hoe te identificeren van de kwaliteit van de rotan-stoel

- Aug 30, 2017-

1. met het oog: rotan stoel is goed of slecht en de kwaliteit van de rotan heeft een directe link, dus allereerst om te identificeren van de kwaliteit van rotan. Goede rotan oppervlak glad, glanzend, de kleur is in principe hetzelfde, geen zwarte of grijze vlekken, de kleur is beige. Zo kocht de rotan-stoel is donkergeel, waarmee wordt aangegeven dat de rotan-stoel Chen goederen (niet langer onder de premisse van de verf). Omdat de rotan-stoel worden gebruikt na een periode van tijd, de natuurlijk donker geel van kleur. Rotan oppervlak met zwarte of grijze vlekken, waaruit blijkt dat de rotan vochtige lange schimmel, gemakkelijk te verbreken. Deze rotan, rotan huid longitudinale gerimpeld geen taaiheid, broos.

Maar nu de meeste van de rotan-stoel borstel het oppervlak van de verf, dus gewoon gebruik maken van het oog niet genoeg is, dat u moet helpen hand te identificeren.

Ten tweede, handen: om te identificeren of de taaiheid van rotan huid, u kunt de hand nagels op de rotan-kracht op de snuifje over, goede rotan huid is niet gebroken. Met een goede rotan huid, moet het kijken naar het werk van de rotan-stoel. Teruggeven aan de voorzijde van de rotan-stoel om te zien of het zal hand. Rotan stoel is gemaakt van een wortel rotan geweven, natuurlijk zal er een plek om te verbinden. De knoop is de beste knoop, moeilijk af te vallen.

Schaal: rotan stoel omdat het is handgemaakt, de grootte van de afwijking. De normale afwijking moet minder dan 2 cm. Selecteer de rieten stoel is het beste om te kiezen van de grootte van een beetje beter, omdat het is bevorderlijk voor activiteiten, vooral voor ouderen om te kiezen van rotan stoel, het moet kiezen terug hoge, brede leuningen, ouderen kan een lange tijd sedentaire, betrouwbare hoofd. Lange tijd te zitten voel me niet moe.