Hoe Alum Rotan stoel / aluin stof stoel / gietijzeren tafelbodem schoonmaken

- Jan 04, 2018-

Hoe aluin rotan stoel / aluin stof stoel / gietijzeren tafelbodem schoonmaken?

Buitenmeubilair verschilt van gewoon binnenmeubilair, tuinmeubilair dat lange tijd in de buitenlucht is geplaatst, moet bestand zijn tegen zon, water en corrosie. Hoewel tuinmeubilair deze functies heeft, mag de dagelijkse schoonmaak en het onderhoud niet ontbreken. Omdat ze in de buitenlucht worden geplaatst, blijft er meestal een lange tijd stof op het meubilair hangen, water zal lange tijd in een vochtige omgeving naar een deel van het zwembad leiden, wat resulteert in corrosie van meubilair, met name meubelbeslag en structuur. Bijvoorbeeld buitentafel in de roestvrijstalen tafelpoten, gietijzeren tafelpoten, aluminium tafelpoten en ga zo maar door. Tuinmeubilair, metalen onderdelen of aluminium onderdelen, moeten speciale aandacht besteden.

Tuinmeubilair na de generaal zal worden door een speciale waterdicht, zonnebrandcrème, anti-corrosie technologie, het schoonmaken van een stuk eenvoudiger dan gewone meubels.

Stof uit aluminiumweefsel: als het aluinoppervlak van de vlekken, veeg met water, gebruik geen geconcentreerde zuur of alkalische reiniger. Om het oppervlak van aluminium niet te beschadigen. gebruik direct een doek en schoon water kan worden gewassen.

2F~1_ZVYSI033CR$M6`8V80.png

PE rotan stoel van aluminium: PE rotan meubelen kunnen schoon zijn met een zachte borstel, een doek of een stofzuiger en moeten beschermen tegen krassen en krassen op de punt of harde voorwerpen. PE rotan kan vocht, anti-aging, ongediertebestrijding, anti-infrarood.

]WDPKBT232(@XNL17SVFGX5.png

Gietijzeren tafelvoet: om te voorkomen dat de tafelbodem roest heeft, kan de gietijzeren tafelbodem geen natte doek gebruiken, het kan worden afgeveegd met een katoenen droge doek om schoon te maken. Zodra de ijzeren basis roest heeft, is het de beste manier om professioneel en technisch personeel om onderhoud te vragen. Voor meubilairdepressies en reliëfdecoratie heeft een deel stof, het is aan te bevelen om een ​​zachte borstel te gebruiken om schoon te maken. Gietijzeren tafelbasis vermijd stoten, om te voorkomen dat de verf van de schaal af en verchromen, kan geen harde voorwerpen in het meubilair te gebruiken op het ritme, anders zal het verf strippen verf vallen.

Gietijzeren metalen tafelpoten weg van de natuur met een verscheidenheid aan zure of alkalische producten, eenmaal verontreinigd, onmiddellijk afspoelen met water om corrosie te voorkomen. Stop dan onmiddellijk met een droge katoenen doek. Met een lange tijd zal de gietijzeren tafelbodem de lakbeschadiging op de oppervlakte brengen, zodra de verf is beschadigd, wordt het interne metaal gemakkelijk blootgesteld aan oxidatieve aantasting van de lucht. En verkort de levensduur.

Z{GRW07~~3`O{$SWPFAT5}0.png