Hoe u uw tuinmeubilair kiest

- Dec 19, 2018-

Meer types, kenmerken en ontwerpelementen van tuinmeubilair omvatten voornamelijk stedelijk openbaar buitenmeubilair, vrijetijdsmeubilair voor binnen op de binnenplaats, commercieel buitenmeubilair, draagbaar buitenmeubilair, enz., En een koffergedeelte, waarin het ontwerp van het tuinmeubilairproces wordt beschreven.

Hoofdzakelijk voor commercieel openluchtmeubilair, meubilair van de binnenplaats het openluchtvrije tijd voor communicatie

Moet een beetje weten: langdurig buiten, het is onvermijdelijk voor wind en zon, dus je moet voorbereid zijn op een bepaalde vervorming en vervaging van het huis. Daarnaast is tuinmeubilair een unieke stijl.

Hoe het tuinmeubilair kiezen dat bij onze behoeften past?

De stijl is de eerste keuze die we beschouwen, hoe we de woordstijl kunnen begrijpen.

Begin 2030 zei de Russische architectuurtheoreticus M. Ginsberg ooit dat het woord 'stijl' vol ambiguïteit is ...

De classificatie van ontwerpstijlen en genres wordt nog verder bestudeerd en besproken. De namen en classificaties van stijlen en genres die verderop in dit hoofdstuk worden beschreven, zijn niet overtuigend. Ze worden alleen gebruikt als referentie en referentie voor lezen en leren en misschien voor ons. Inspirerend in ontwerpanalyse en creatie

De stijl van het ontwerp kan worden onderverdeeld in een traditionele stijl, moderne stijl, post-moderne stijl, natuurlijke stijl en gemengde stijl.

1. De traditionele stijl van het interieur wordt gekenmerkt door het interieur, de lijnvorm, de kleurtint, de vorm van het meubilair en de meubels, en de kenmerken van de traditionele decoratie "vorm" en "god". Traditionele stijl geeft mensen vaak het gevoel van historische continuïteit en regionale context, waardoor het binnenmilieu de beeldkenmerken van nationale culturele oorsprong benadrukt.

2. De moderne stijl is ontstaan vanuit de Bauhaus-school die werd opgericht in 1919. De school bevond zich in de historische achtergrond van die tijd, met de nadruk op de doorbraak van de oude traditie, het creëren van een nieuwe architectuur, aandacht voor functie en organisatie van de ruimte, aandacht voor de vorm schoonheid van de structuur zelf, en de vorm is eenvoudig. Tegenover de extra decoratie, pleiten voor een redelijk samenstellingsproces, de prestaties van het materiaal respecteren, aandacht schenken aan de eigen textuur en kleurconfiguratie-effect en een onconventionele asymmetrische compositiemethode ontwikkelen op basis van de functionele lay-out. De Bauhaus-school hecht belang aan de eigenlijke procesproductie-operatie benadrukt de verbinding tussen ontwerp en industriële productie. Op dit moment kan de brede moderne stijl ook verwijzen naar de eenvoudige en nieuwe stijl, met het architecturale beeld en de binnenomgeving van de tijd van vandaag.

3. De term postmodernisme verscheen voor het eerst in het boek "Spaanse en Spaanse poëzie" van de Spaanse schrijver De Onis in 1934. Het wordt gebruikt om de tegenwerkingen te beschrijven die zich voordoen binnen het modernisme, vooral een modernistische zuivere reden. De anti-reverse psychologie is de postmoderne stijl. In de jaren vijftig vormden de Verenigde Staten geleidelijk een postmodernistische culturele trend in het geval van de achteruitgang van het zogenaamde modernisme. Beïnvloed door de populaire kunst van de opkomst van de jaren 1960, is de postmoderne stijl in moderne stijl. Kritiek op puur rationalisme, postmoderne stijl benadrukt dat architectuur en interieurdecoratie historische continuïteit moeten hebben, maar niet star vasthouden aan de traditionele logische manier van denken, innovatieve stijltechnieken onderzoeken, aandacht schenken aan menselijke aanraking, vaak overdreven en misvormde kolommen binnenshuis plaatsen . Stijl en gebroken boogvouchers, of de abstracte vorm van klassieke componenten worden op een nieuwe manier gecombineerd, dat wil zeggen, met behulp van niet-traditionele menging, superpositie, misplaatsing, splitsing en andere middelen, en symbolen, metaforen, enz., Om te creëren een gevoel van gevoeligheid en rationaliteit. Het combineert het traditionele en moderne, het publiek en de connaisseurs, dat wil zeggen, het "dit is ook hetzelfde" architecturaal beeld en binnenmilieu. De postmoderne stijl kan niet alleen de visuele afbeelding bekijken om te evalueren, maar we moeten ook het ontwerpidee analyseren via de afbeelding. Postmoderne stijlvertegenwoordigers zijn P · Johnson, R · Venturi, M · Graves enzovoort.

4. De natuurlijke stijl pleit voor "terug naar de natuur". Esthetiek respecteert de natuur en combineert de natuur, zodat mensen in het moderne high-tempo sociale leven een fysiologisch en psychologisch evenwicht kunnen bereiken. Daarom hout, stof, steen, enz. Natuurlijke materialen, tonen de textuur van het materiaal, fris en elegant. Bovendien, vanwege de gelijkenis en methode, kan de landelijke stijl ook worden ingedeeld in natuurlijke stijl. De landelijke stijl streeft ernaar om ontspannen, comfortabel en natuurlijk het landelijke leven in de binnenomgeving uit te drukken. Interessant, gebruiken ook vaak natuurlijk hout, steen, rotan, bamboe en andere materialen met een rustieke textuur. Toevallig instellen binnen groen, creëren een natuurlijke, eenvoudige, elegante sfeer.


5. Hybride stijl is de afgelopen jaren een gediversifieerde en inclusieve situatie in architectonisch ontwerp en interieurontwerp. De interieurindeling heeft ook de kenmerken van modern en praktisch en absorbeert de traditionele kenmerken. Het is geïntegreerd in de oude en moderne Chinese en westerse decoratie en inrichting. Bijvoorbeeld traditionele schermen, meubels en salontafels, met moderne wand- en deur- en raamdecoratie, nieuwe zitbanken; Europese klassieke glazen lampen en wanddecoratie, met oriëntaalse traditionele meubels en Egyptische meubels, schetsen, enz. Hoewel de stijl eclectisch is in ontwerp, met behulp van een verscheidenheid aan stijlen, is het ontwerp nog steeds een unieke, grondige evaluatie van de algehele compositie en visuele effecten van het lichaam, kleur, materiaal en andere aspecten.

Genre verwijst hier naar de kunststijl van het interieurontwerp. Modern interieurontwerp analyseert de artistieke kenmerken van de voorstelling, maar er zijn ook een verscheidenheid aan genres, voornamelijk: hightech, helder, wit, nieuwe rococo's, surrealistische, deconstructie-doctrines en art deco's.

1. Hightech- of weegtechnologie, met de nadruk op de prestaties van de moderne industriële technologie, met de architecturale vormgeving en het ontwerp van de binnenomgeving, waarin wordt gepleit voor "mechanische schoonheid", waarbij structurele elementen zoals balken en platen en roosters en leidingen binnenshuis worden blootgelegd, kabels en andere apparatuur en pijpleidingen benadrukken procestechnologie en de tijdsbeleving. Typische voorbeelden van hightech scholen zijn het Centre for the Arts and Culture van het Centre Pompidou in Parijs en de Bank of China in Hong Kong.

2. De lichte taart wordt ook de zilveren taart genoemd. Het interieurontwerp heeft de precisie en het heldere effect van de nieuwe materialen en moderne verwerkingstechnologie. Het wordt vaak binnenshuis gebruikt als decoratief oppervlak met spiegel en vlak gebogen glas, roestvrij staal, gepolijst graniet en marmer. In de verlichting van de binnenomgeving worden vaak verschillende nieuwe lichtbronnen en lampen zoals breking en breking gebruikt. Onder het decor van metalen en spiegelende materialen wordt een stralende en mooie binnenomgeving gevormd.

3. Het interieur van de witte school is pretentieloos, en de interieurinterfaces en meubels zijn vaak op wit gebaseerd, eenvoudig en duidelijk. Smith House bijvoorbeeld, ontworpen door de Amerikaanse architect R. Meyer en het interieur ervan, zijn voorbeelden. R · Meyer White Het interieur van de kamer is niet alleen beperkt tot de oppervlakteversiering van vereenvoudigde decoratie en wit, maar heeft ook een diepere connotatie van connotatie. Bij het ontwerpen van de binnenomgeving houdt de ontwerper rekening met de mensen die binnen zijn en met de ramen en ramen. Het veranderende buitenlandschap, dus in zekere zin, de binnenomgeving is slechts een "achtergrond" van de activiteitenplaats, zodat de decoratieve vorm en kleur niet overdreven worden weergegeven.

4. Rococo was oorspronkelijk een architecturale stijl die heerste in het Europese hof in de 18e eeuw. Het wordt gekenmerkt door fijne, lichte en complexe houtsneden. De nieuwe Rococo erft de complexe kenmerken van Rococo, maar de decoratieve "drager" en verwerking. De technologie maakt gebruik van moderne nieuwe decoratieve materialen en modern vakmanschap zodat het een prachtige en enigszins romantische, traditionele maar toch decoratieve atmosfeer heeft.

5. De stijl begon in Nederland in de jaren 1920. Het kunstgenre vertegenwoordigd door de schilder P. Mondrian benadrukte de uitdrukking van "pure styling" en "bevrijding van kunst van de beperkingen van traditie en individuele aanbidding." De stijlschool gelooft dat "de abstractie van de leefomgeving het echte leven is voor mensen." Ze gebruiken vaak geometrische vormen en rode, gele en blauwe primaire kleuren voor interieurdecoratie en meubels, en zijn gerangschikt in zwart, grijs en wit. Het interieur van de stijl heeft uiterst onderscheidende kenmerken en individualiteit in termen van kleur en vorm. Het gebouw en het interieur zijn vaak gebaseerd op geometrische vierkanten en de binnen- en buitenruimtes van het gebouw worden afgewisseld met de binnenruimte en de buitenruimte. Het blok wordt benadrukt door het dak, de oneffenheden van de muur en de sterke kleur.

6. De surrealist streeft naar het zogenaamde artistieke effect van het overstijgen van de werkelijkheid. In de interieurindeling worden vaak ongebruikelijke ruimtelijke organisatie, een gebogen oppervlak of interface met vloeiend gebogen lijntype, zware kleuren, onvoorspelbaar licht en schaduw, en vreemd gevormde meubels en apparatuur gebruikt. Soms worden moderne schilderijen of sculpturen gebruikt om een surrealistische binnenatmosfeer te creëren. De surrealistische binnenomgeving is meer geschikt voor sommige binnenruimten met bepaalde visuele of grafische vereisten voor weergave of entertainment.

7. Deconstructie is een filosofisch concept dat in de jaren zestig door de Franse filosoof J. Derrida naar voren is gebracht. Het is een vraagteken en een kritiek op het structuralisme en de theoretische tradities die in het begin van deze eeuw in Europa en de Verenigde Staten heersten, in architectuur en binnenhuisarchitectuur. De deconstructionistische partij neemt een negatieve houding aan ten opzichte van traditionele klassieke en compositorische wetten, en benadrukt dat deze niet gebonden is aan historische cultuur en traditionele rationaliteit. Het is een genre dat eruitziet als een structurele desintegratie, doorbreekt de traditionele vormsamenstelling en heeft uitgebreide materialen.

8. De Art Deco School is ontstaan uit een internationale tentoonstelling van decoratieve kunsten en moderne industrieën die in de jaren 1920 in Parijs, Frankrijk, werd gehouden. Later werd het verspreid naar de Verenigde Staten en andere plaatsen. Sommige wolkenkrabbers die in de begintijd van de Verenigde Staten zijn gebouwd, hebben dit genre bijvoorbeeld overgenomen. De Art Deco is goed in het gebruik van veel. De geometrische lijnen en patronen van de hiërarchie zijn voornamelijk versierd in de binnen- en buitendeuren en ramen, de kroonlijsten, de taille van het gebouw, de hoeklijn en andere delen. De interieur- en exterieurdecoratie van het oude Jinjiang Hotel en het Peace Hotel dat in de vroege jaren in Shanghai is gebouwd, zijn allemaal Art Deco. In de afgelopen jaren zijn de interieurs van sommige hotels en grote winkelcentra gebaseerd op de connotatie van de tijd en de architecturale cultuur. Op basis van de moderne stijl zijn de architectonische details versierd met patronen en patronen van Art Deco.

Wanneer de huidige maatschappij geleidelijk overgaat van een industriële samenleving naar een postindustriële samenleving of een informatiemaatschappij, besteden de behoeften van mensen aan hun eigen omgeving, naast het voldoen aan de vereisten van gebruik en materiële functies, meer aandacht aan de spirituele functies van het milieu. sfeer, culturele connotatie en artistieke kwaliteit. De vraag, de creatie, ontwikkeling en transformatie van verschillende artistieke stijlen en genres van interieurontwerp zijn niet alleen de voortzetting en ontwikkeling van de historische context van architecturale kunst, maar ook de diepgaande sociale ontwikkelingsgeschiedenis en culturele connotatie, en zullen ook enorm verrijken mensen met hun dag en nacht. Het spirituele leven tijdens de activiteit.

Meubels zijn bevestigd aan de omgeving en de juiste stijl kan de algehele sfeer en de verwachte resultaten weergeven.


Buiten tafel en stoelen

Traditioneel tuinmeubilair: smeedijzer, rotan, natuursteen, boothout

Moderne stijl: Taslin-stof van roestvrij staal, taslan-stof van aluminiumlegering

Postmoderne stijl: roestvrijstalen rotan, gegoten aluminium rotan

Natuurlijke stijl: teak, ananas, iep

Gemengde stijl: aluminiumlegering teak, roestvrijstalen teak, aluminium kunststeen


De afgelopen jaren is de ontwikkeling van tuinmeubilair op het platteland op zoek gegaan naar producten van goede kwaliteit, lage prijzen en hoge kosten, van het streven naar hoogstaande buitenlandse landen naar het lage deel van het land. Tegenwoordig is de kennisverwerving van tuinmeubilair door consumenten relatief klein.


Materiaal:

Aluminium profiel:

De textuur is sterk, niet corrosief en geoxideerd, de kleur is helder, het gebruik is licht, het onderhoud en het onderhoud zijn handig, het materiaal is milieuvriendelijk en kan worden gerecycled, en de gebruikstijd is lang; de stijl is meer, de prijs is lager en de stroom wordt het meest begunstigd door de gewone consument;


Taslin:

Teslin is een speciaal textiel dat wordt geproduceerd door een spoelloze machine. Een samengesteld garen met een speciale bekledingsstructuur, dat wil zeggen een PVC / PET-mantelkerngaren.

Het kernlichaam is gemaakt van de industriële polyesterfilament met hoge sterkte en de cortex is anti-aging en anti-ultraviolet straling van PVC-materiaal.

Het polyester filamentgaren wordt uitgerekt en gewikkeld en gekoeld door licht tot een samengestelde lijn met een glad oppervlak, waterdicht, oliebestendig, niet-toxisch en koel gevoel.

Het scheringgaren wordt tot een geweven schacht gemaakt door een intelligente scheeftrekker, en het geweven weefsel wordt direct geweven op het opwikkelende grijperweefgetouw zonder dimensionering, en vervolgens afgewerkt in een eindproduct.

Het heeft de voordelen van heldere kleuren, geen verbleking, hoge treksterkte, water- en oliebestendigheid, UV-bestendigheid, verouderingsbestendigheid, slijtvastheid, corrosiebestendigheid, niet-toxiciteit, glad oppervlak en lange levensduur.

Vermijd scherpe krassen en peuken;


Plastic rotan:

Het is gemaakt van PE / PP. Het heeft de kenmerken dat het stevig, licht en flexibel is en vrij kan worden gebogen. Het kan ook worden beschermd tegen vocht, veroudering, insecten, infrarode stralen, zuur, alkali en corrosie.

Comfortabel, ademend, niet koud in de winter, niet warm in de zomer;

Onderhoud kan worden gebruikt om rotan meubels schoon te maken met een borstel, doek of stofzuiger, tegen botsingen, scherpe krassen en sigarettenpeuken;


Gehard glas:

Hoge sterkte, goede vlakheid, gemakkelijk schoonmaken en scheuren zonder scherpe randen zijn niet gemakkelijk om mensen pijn te doen;

Gebruik geen scherpe voorwerpen om op de hoeken van het glas te slaan of deze te raken om breuk te voorkomen; veeg het glasoppervlak niet af met bijtende vloeistoffen om schade aan de oppervlakteglans te voorkomen; veeg het glasoppervlak niet af met ruwe materialen om krassen te voorkomen.


roestvrij staal:

Ons bedrijf maakt gebruik van de nationale standaard 304 roestvrij staal, de textuur is taai, niet gemakkelijk te rotten en oxideren, de gebruikstijd is lang, de glans is sterk, de beknopte en duidelijke uiterlijk, het naast elkaar bestaan van zachtheid en zachtheid, toont nobele en eenvoudige ;

Op dit moment zijn roestvrijstalen producten geleidelijk populair in de markt en weinig fabrieken kunnen hoogwaardige producten produceren;


Gegoten aluminium:

Alle aluminium materialen worden geselecteerd, gekenmerkt door hoge temperatuur en speciale vormen; vervolgens met de hand gepolijst; het oppervlak wordt afgewerkt door beitsen, Luohua, afstoffen en andere processen.

Kenmerken: Duurzaam en aanpasbaar aan elke buitenomgeving; gestructureerd, stevig en dik; gemakkelijk om mensen een gevoel van verbondenheid te geven

producten; maar de stijl is minder, de kosten van investeringen in vormen en uitrusting zijn te groot;


teakhout

Bekend als de "Koning van Wanmu", wordt het "Nationale schat" genoemd in Myanmar en Indonesië. Het is het beste materiaal in tuinmeubilair en heeft de belangrijkste markt van high-end tuinmeubilair in Europa en Amerika bezet.

Kenmerken:

1. Teak groeit langzaam gedurende ten minste 50 jaar, waardoor het dichter en harder wordt en minder snel slijt;

2, teak bevat extreem zware olie en een speciale geur, deze olie kwaliteit en geur zal het houden van vervorming, niet bang voor zuur en alkali, kan slangen, insecten, ratten drijven, niet bang om te worden geërodeerd door termieten;

Omdat het teakhout hard is, niet gemakkelijk te breken en de textuur mooi is, is het het beste materiaal voor het maken van hoogwaardig tuinmeubilair;

Stijl teak is gemaakt van hoogwaardig teakhout geïmporteerd uit Myanmar. Zuiver natuurlijk teak wordt zonder schadelijke stoffen verwerkt in het menselijk lichaam;

De schuurmethode van teak is anders dan bij gewoon meubilair. Het moet 5 keer worden geschuurd. Hoe hoger de schuurpapiercoëfficiënt, hoe beter de gladheid en aanraking.

Het hele meubilair van teakhout van top tot teen is zeer zeldzaam. De kosten van het hele teak zijn erg duur. De meeste verzamelaars en economisch rijke mensen zullen overwegen om het te kopen.

Er zijn verschillende materialen en methoden voor nep-teakproducten op de markt:

Gouden leeuwenpomelo: kleurenteak, hoge kwaliteit, en geen teakgeur;

Ananasraster: kleur en olie lijken erg op elkaar, geen teakgeur en zwarte vlekken in het hout;

Goud verandert niet: de kleur is zwart, geen teakgeur;

Gebruik ook teakfineer (teak buiten, ander hout aan de binnenkant)