Hoe geschikt tuinmeubilair te kiezen

- Dec 29, 2017-

Hoe geschikte tuinmeubelen te kiezen


weer en klimaat

 

Voordat we nieuw tuinmeubilair kopen, moeten we tijd doorbrengen en een gedetailleerde studie maken. Elke collectie buitenshuis moet overeenkomen met de sfeer en de modus van de ruimte. Hoe is het weer en het klimaat waarmee we leven, warm en droog of regenachtig en vochtig? Als het weer warm en te droog is, kunnen houten meubels barsten. Metalen meubels zijn niet geschikt voor restaurant / café / bistro / hotel dat vlak bij de zee ligt. Het metaal kan na maanden roest worden, zelfs als ze geverfd zijn. Aluminium tuinmeubilair wordt aanbevolen om het bovenstaande probleem op te lossen. Aluminium tuinmeubilair is gemaakt van aluminium frame met hoogwaardige poedercoating. Hij zal niet roesten, zelfs als hij het hele jaar buiten staat.

 

materiaal belangrijker dan uiterlijk

 

Het materiaal is het belangrijkst. Geschikt materiaal betekent minder onderhoud na aanschaf. Natuurlijk rotanmeubilair is mooi, maar heeft ons nodig om goed te verzorgen. Het kan in de lente gemakkelijk beschimmelen als gevolg van vocht . Aluminium PE rotan meubelen zijn eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij. We hoeven alleen maar een doek te gebruiken en het vuil elke week weg te vegen. Het is geschikt voor commercieel gebruik buitenshuis.

 

locatie en ruimte

 

Waar moet je meubels worden neergezet? Zullen ze bij het zwembad worden geplaatst? Of zet je het meubilair op het gras? In dat geval wordt zitkussen niet aanbevolen. Of het zitkussen moet waterdicht zijn. We moeten ook denken aan ruimtebesparing. Stapelbaar tuinmeubilair zal het meest geschikt zijn. Ze kunnen eenvoudig worden gestapeld en opgeslagen wanneer ze niet worden gebruikt.

 

Het is te moeilijk om geschikt tuinmeubilair te kiezen? Maak je geen zorgen. Ease Outdoor Furniture Co., Limited kan u een idee bieden. Als u aluminium tuinmeubilair van hoge kwaliteit nodig heeft, kunt u op onze website www.ease-outdoor.com klikken voor meer informatie.