Toekomstig meubilair, terugkeer naar de oorspronkelijke natuur

- Oct 24, 2017-

Toekomstig meubilair, terugkeer naar de oorspronkelijke natuur

 

Vanaf het einde van de 19 e eeuw begonnen mensen meubels te maken op machine. Tegelijkertijd is er veel nieuw materiaal gebruikt in de meubelindustrie. Tot nu toe omvat het materiaal staal, ijzer, aluminium, kunststof, glas en ander opkomend materiaal.

 

Voor tuinmeubilair zijn er aan de ene kant minder eisen aan het matchen met decoratiestijl, wat betekent dat er meer creativiteit is bij het ontwerpen en het combineren van kleuren. Aan de andere kant zouden we kunnen zeggen dat elk stuk tuinmeubilair een onafhankelijk individu is. Meestal hebben deze tafel en stoel geen andere accessoires nodig om hun specificatie te tonen. Dat betekent dat, in vergelijking met binnenmeubilair, tuinmeubilair gemakkelijker mensen op het eerste gezicht van hen zal laten genieten.

 

Met de ontwikkeling van de industrialisatie reflecteert het niet alleen op de productie, maar ook op het dagelijks leven. Met de toename van de productiecapaciteit worden originele, echte houten meubels geleidelijk vervangen door nieuw materiaal. Maar industrialisatie staat voor eenvoudig en stoer, gebrek aan gezelligheid en warmte. Dus mensen willen teruggaan naar het oorspronkelijke leven. Mensen beginnen speciale behandelingen te geven op het oppervlak van meubels, zoals de afwerking met bamboe-look. Bamboe is een zeer goede grondstof voor meubels. En nu zijn er nog steeds veel minderheidsgebruiksbamboe om huis te bouwen. Ga terug naar tuinmeubilair, bamboe-afwerking betekent dat mensen een evenwicht willen vinden tussen industrialisatie en traditionele houten meubels.

 

Waarom mensen nieuw materiaal kiezen? Hoge productiecapaciteit, grondstoffen recycle gebruik, milieuvriendelijk, en de laatste maar ook belangrijk is gemakkelijk te gebruiken. Zoals aluminium meubilair, lichtgewicht is de belangrijkste kenmerken, op hetzelfde moment, anti-corrosie, waterdicht maken het meubilair geschikt voor buiten weer. Mensen zetten deze stoelen en tafels op straat, ze kunnen niet alleen worden gebruikt bij meubels, ze zijn ook een landschap. Ze maken de straat vol van schoonheid en brengen mensen gelukkig. Zet deze stoel en tafel aan de buitenkant, mensen hoeven zich geen zorgen te maken over de schade. En ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden.

 

Waarom mensen terug willen naar de oorspronkelijke natuur. Zoals we eerder zeiden, brengt industrialisatie het dagelijks leven van mensen veel gemakkelijker. Maar echte natuur met meer kracht en energie dan stalen meubels. Alles komt uit de natuur, respecteert de natuur en angst voor de natuur is een basisprincipe voor mensen. Moderne verstedelijking laat mensen meer en meer weg van de natuur. Herinnerend aan de vroegste meubels, zijn ze gemaakt van echt hout, zelfs als we niet in het bos zijn, en we nog steeds de schoonheid van de natuur konden voelen. Mensen willen terugkeren naar de oorspronkelijke natuur, ze willen gewoon wat associatie met de natuur krijgen. En de associatie zou mensen het gevoel kunnen geven dat we een deel van de natuur zijn.

 

Het gebruik van nieuw materiaal is de trend van meubelontwikkeling. Natuurlijke houtbronnen zijn beperkt. Mensen moeten wat materiaal vinden om een ​​deel van echt hout te vervangen. Wij geloven ook dat met de technologische ontwikkeling toekomstige meubels gesloten zullen zijn voor de natuur en het leven.