Frans Bistro stoelenpakket

- Jan 16, 2018-

Frans Bistro stoelenpakket

Zoals we kunnen zien, is verpakking een populair argument over product. Heb je iets gekocht op Taobao? Als je dat hebt, zul je merken dat er een aantal verpakkingen zijn voor wat je koopt. Zoals plastic zakken, bellen en karton, zelfs de houten kist. Vandaag zullen we de verpakking van onze stoel bespreken.

Als het op verpakkingen aankomt, vind ik het wat mij betreft heel belangrijk. Omdat wanneer onze klant een bestelling plaatst in de fabriek en we klaar zijn, de container in de haven arriveert en de stoelen eindelijk in hun magazijn zijn aangekomen. Het eerste dat een klant ziet, is verpakking. Sterker nog, als de verpakking mooi is, kan het een goede indruk maken voor klanten.

Onze stoel zal heel goed worden beschermd. De eerste stap is om een ​​laag papier aan de voetbuis en armsteun te bevestigen. Dat kan voorkomen dat de buis wordt afgetopt. In de tweede stap gebruiken we papier of bubbel om rotan en stoel te beschermen. Dit is om wrijving te verminderen. Wanneer deze stoelen zijn gestapeld, plaatsen we een plastic zak om stof te voorkomen. Ten slotte zullen we Kraft-papier gebruiken om regen te voorkomen, het kan ook wrijving verminderen. Aan de andere kant, voor sommige stoelen en enkele sofa's die kunnen worden gestapeld, zullen we worden verpakt per doos. Vermeldenswaard is dat we een bankstel op een doos zullen laten verpakken. Deze doos is bijvoorbeeld geschikt, de maat is ongeveer de bank met 2 zetels. Wat meer is, het kan veel ruimte besparen, wat belangrijk is dat de container meer stoelen kan bevatten. En zoals u wilt, is de doos ook erg sterk.

Als u meer wilt weten, bezoek dan onze website

www.ease-outdoor.com.