Stofbankreinigingsmethode

- Aug 30, 2017-

Stofzand is nu uitgegroeid tot een onmisbare thuisomgeving versiering, vanwege de stof- en kleurdiversiteit door het grote aantal consumentenliefde. Vergeleken met lederen bank, doekbank moeilijk te reinigen is een probleem kan niet worden genegeerd. Op het einde, hoe kan een redelijke schoonmaak en onderhoud van stof banken, Xuan Yi meubels delen van de volgende methoden delen:

Er zijn twee soorten doek bank, een is verwijderbaar een andere is niet verwijderbaar. Onder normale omstandigheden kan het niet moeilijker worden uit te schakelen. We zijn in het dagelijkse leven van de meest voorkomende zijn ook niet-verwijderbaar. Allereerst begrijpen we eerst de niet-verwijderbare stofbankreinigingsmethode. 1, stofzuiverend: eerst met een stofdoek stofzuiger doek, en veeg dan met een handdoek voorzichtig af. Onthoud niet veel waterschrobben, zodat waterinfiltratie in de bank in de bank in het frame veroorzaakt door vocht, vervorming, zanddoek krimpt. 2, koffie en andere gekleurde drankjes schoon: als er koffie en andere drankjes in de bankdoek liggen, neem onmiddellijk een handdoek in warm water, de drank uit de bankdoek om uit te zuigen en hoe eerder de betere behandeling, als eenmaal de tijd verlenging wordt moeilijk om te gaan met het spelen van de vlek. 3, het oppervlak met flanel doek soepel schoon: poets met een kleine borstel gedompeld in een beetje verdunning van alcohol sweep opnieuw, en dan droog haardroger, in geval van vruchtensap vlekken, met een beetje soda poeder en water en meng grondig, en dan wrijven met een doek Wissen, vlekken kunnen ook worden gewist. Op hetzelfde moment als

Opgevolgd door een verwijderbare stofbank, deze stofbank schoonmaken, relatief makkelijk te wijzen, kan immers gesloopt worden, waardoor het gemakkelijk is om de plaats te reinigen. De stofzuiger van de katoenen stof kan laagwasbaar zijn, maar probeer het niet schoonmaken van de wasmachine, gebruik geen bleekreiniging om vervagen te voorkomen. De voordelen van jacquard doek sofa is niet makkelijk te vervagen, machine wasbaar. Echter, als de stof om kunstmatige katoen, rayon, enz. Toe te voegen, moet het schoonmaken. Opgemerkt moet worden dat, ongeacht de bedrukte doek of jacquard doek, wanneer de samenstelling van de stof voor hennep, wol en andere krimpbare natuurlijke vezels, alleen droogschoonmaak mogelijk is.

Voor de stof van de stof, of het nu kasjmier of doek is en dan opruimen, moeten we voorzichtig wassen. Voor het doeksoortje, stelde Xiao Bian ook voor dat u kunt aanpassen voor de aankoop van een set van verwijderbare sofa sets. Wassen alleen volgens de eisen van de stof kan regelmatig, gemakkelijk en snel worden gereinigd.