GEMAKKELIJK MEUBILAIR-2017

- Jan 03, 2018-

3 januari, 2018

GEMAKKELIJK MEUBILAIR-2017

Een jaar ging voorbij, Ease hield de bevoorradingsservice aan onze oude vrienden en ontmoette veel nieuwsvrienden. Bedankt voor het vertrouwen en de steun van iedereen. Sinds 2007 hebben we de productiecapaciteit stap voor stap verbeterd, met name bij het poedercoaten en weven van het oppervlak van de stoel.

We hebben een groot aantal bestellingen van contractstoelen geaccepteerd, om een ​​stoel te maken bij de tekening van de klant, kleurovereenkomst. De stoelen in de afwerking kregen altijd goede feedback van klanten.

Behalve contractstoelen, hebben we ook nieuwe items gepubliceerd, aluminium rotanstoel met kussen, Perfect back radian, armhoogte, die veel klanten naar zich toe heeft getrokken tijdens de beurs. Hier, ga met ons mee om een ​​voorbeeld van de belangrijke tijd in 2017 te bekijken.

2017/03/16 ~ 2017/03/18

39e China International Furniture Fair. Gemak Gepubliceerde nieuwe stoel, we noemen het ook eistoel. Dit is een vast meubilair, de standaardcombinatie is 2 stoelen en een tafel, de tafel die we voor de stoel kiezen. Voor deze stoel kun je hem buiten of binnen zetten, gewoon refererend aan je wensen. Ondertussen kunnen klanten beslissen om zitkussen te gebruiken of niet. Naast het ontwerp van de vooruitzichten en de kleurovereenkomst, proberen we ook KD-ontwerp, dat betekent dat we het pakket zullen demonteren. Het is natuurlijk eenvoudig te installeren.

Tegelijkertijd publiceerden we een nieuwe tafelbasis, we ontwierpen de vouwdoos, die ruimte kon besparen wanneer de klant ze opsloeg. We hebben ook nieuwe kleuren geprobeerd, zoals grijs en wit.

2017/09/03 ~ 2017/09/05

Spoga-beurs in het Duits, de grootste beurs voor buiten- en tuinmeubelen. Dit jaar hadden we een stand met 130 vierkante meter en 83 items op de beurs. Op deze beurs hebben we het tweede deel nieuwe producten gepubliceerd. We noemen ze Teddy stoel en Cara stoel. In vergelijking met andere kleurrijke stijl, zullen Cara-stoel en Teddy-stoel eenvoudiger en met breder gebruik zijn. Je zou kunnen merken dat, buiten restaurant, café, zelfs bistro, ze allemaal zouden kunnen worden uitgerust met Cara of Teddy stoel. Als je ze in de eetkamer zet, ja, ze kunnen matchen met heel veel decoratiestijl, omdat we bruin kiezen.

2017/09/11 ~ 2017/09/14

40e China International Furniture Fair (Shanghai). Dit was de eerste keer dat we naar de CIFF Shanghai gingen. In Shanghai vonden we veel mooie binnen- en buitenmeubelen, waaronder ook enkele tuinmeubelen. We hebben ook veel nieuwe vrienden ontmoet en bedankt voor hun vertrouwen dat we na de beurs kans hebben om te ondernemen. We hebben het doelplan voltooid en we hebben er vertrouwen in om meer nieuwe producten te introduceren in 2018.

Als u meer informatie wilt over nieuwe stoelen en een tafel, kijk dan op onze website www.ease-outdoorfurniture.com