EASE kreeg succes op Spoga Fair

- Sep 21, 2017-

GEMAK Outdoor Furniture Got Success At Spoga Fair, Koln

Als u zaken wilt doen met tuinmeubilair of eetmeubilair of koffiemamen, kijk dan op ons internet of neem direct contact met ons op, u krijgt wat u wilt. Spoga + gafa 2017 kwam ten einde met een recordresultaat. Er zijn 2.131 exposanten uit 59 landen die hun nieuwe producten en innovaties uit de groene wereld presenteerden in de secties tuinieren, tuinieren en onderhouden, tuin bbq en tuin uniek . Ongeveer 39.000 bezoekers uit 113 landen namen deel aan spoga + gafa.

Op deze beurs toont EASE meer dan 90 items en het standoppervlak is 130㎡. De helft van de items is nieuw ontwerp van dit jaar. Om het gezellige gevoel te blijven verbeteren en het matchen van kleuren te ontdekken, hebben we veel goede feedback gekregen en veel klanten houden van ons nieuwe ontwerp voor buiten.

@C${C{)A196}{U61]QKX9DK.jpg

Naast het nieuwe ontwerp zijn er ook veel klassieke types op de beurs te zien geweest. We dachten dat, hoewel mensen altijd grote nieuwsgierigheid hebben naar iets nieuws, maar dat oude dingen meestal meer geschikt zijn. Vooral bij tuinmeubilair kan het ontwerp eenvoudig of complex zijn. In vergelijking met een nieuw ontwerp, zullen klassieke stoelen beter zijn om de markt te besteden. Als u zaken wilt doen met tuinmeubilair of eetmeubilair of koffiemamen, kijk dan op ons internet of neem direct contact met ons op, u krijgt wat u zoekt.