Ease Furniture op Spoga + gafa 2017

- Dec 27, 2017-

27 december, 2017

Ease Furniture op spoga + gafa 2017

 

Opgericht van 2 tot 4 september, spoga + gafa 2017 in Keulen, We doen mee aan een tentoonstelling in het vijfde jaar!

De in 1977 opgerichte Spoga + gafa werd elk jaar in Keulen georganiseerd en is de leider van de internationale handelsbeurs voor de tuin- en vrijetijdsindustrie. Het is een internationaal georiënteerde vakbeurs en alleen toegankelijk voor vakbezoekers. De beurs wordt gekenmerkt door de hoge internationaliteit van exposanten en bezoekers, het is een belangrijk platform in de industrie om nieuwe markten te veroveren, nieuwe contacten te leggen en te leren over de nieuwste trends en innovaties. Op de beurs in Keulen kunnen bezoekers tentoonstellingsruimten verwachten, zoals tuinieren, tuinonderhoud, tuinontwerp, tuin-basis en de nieuwe tuin met een premium-ruimte die uniek is met een fascinerende verscheidenheid aan trends, ideeën en producten. Kijk ook uit naar de "boulevard of ideas" met innovatieve POS-concepten, naar de grill en het plantenpark. Natuurlijk voor een veelzijdig programma.

 

Ease outdoor furniture Co., Keeping to service van de hoge kwaliteit en het beste ontwerp voor onze klanten. Ons team is sterk en professioneel op het gebied van tuinmeubilair.

 

Dit jaar is het standoppervlak 80 vierkante meter, wat vorig jaar twee keer zo hoog was. Er zijn 84 modellen te zien op de beurs, zoals outdoor rotan eetkamerstoel, textyleen bistro stoel, alum frame eettafel, aluin frame rotan weven sofa set en ga zo maar door. Er zijn 12 nieuwe ontwerpen ook getoond op de beurs.

 

Voor nieuwe designmodellen, die zijn ontworpen door onze fabriek! Dit jaar hebben we een belangrijke nieuwe stoel van Teddy stoel & Cara stoel. Het materiaal van deze nieuwe stoelen vermindert aluminium dia 32 * 1.8 mm, poedercoating, weven door Wintech PE platte rieten of textyleenweefsel. En de tweede grote is vijf nieuwe tafelvoet met nieuw vouwsysteem, dat alumetafelbodem is en het vouwsysteem is sterker dan het oude.

 

Gedurende drie dagen bezoeken meer dan 2000 mensen onze stand. De meeste klanten houden van onze teddy & care-stoel, inclusief de basis! Een vierkant van onze oude klanten lijkt heel erg op onze nieuwe design & nieuwe stoel. Nieuwe bestelling geplaatst nu! Krijg meer dan 25no.container!

Bovendien waren er op het hok enkele nieuwe klanten, zoals ons ontwerp, die de trailorder nu willen aanschaffen, ongeveer 5NO.container. En sommige klanten vinden ze leuk en vroegen om het voorbeeld nu te krijgen!

 

Na eerlijk, 3 maanden voorbij, hebben we de 20 nieuwe klanten, meer dan 50 40 "container, voor Teddy & Cara stoel, hebben de bestelling meer dan 8000 stuks! Nieuwe aluin tafelvoet meer dan 20000 stuks!

Felicitatie Gemak meubilair kreeg oogst op jaar 2017.

We zullen hoge kwaliteit en goede service aan onze klanten behouden.

spoga + gafa 2018 zal worden opgevoerd van 2 tot 4 september, we zullen er zijn. Tot die tijd!