CHINA INTERNATIONALE MEUBELEN EXPO 2020, GUANGZHOU

- Dec 20, 2019-

Ease-tuinmeubilair neemt deel aan de CHINA INTERNATIONAL FURNITURE EXPO 2020, GUANGZHOU.

Er is een nieuw ontwerp op komst, waarbij veel weeftypes en kleuren worden ontwikkeld voor meer landen.

De ontwerpstijl zal modern en eenvoudig zijn. Dit jaar konden we zien dat de kloof tussen binnen en buiten klein wordt, stoelen bij restaurant kunnen ook gebruikt worden in eetkamer.

De afgelopen twee decennia heeft de China National Fair er altijd op gestaan ​​om van exposanten en publiek te komen. Het streven van exposanten en bezoekers naar een mooi doel is de filosofie van de beurs om haar doelen na te streven. Met zijn grote schaal, complete categorieën en hoge kwaliteit heeft het een groot publiek en heeft het het vertrouwen van de industrie gewonnen. Het heeft altijd de reputatie genoten van de barometer van de Chinese meubelindustrie in China. In 2017 hoorde de China National Fair dansen en dansen, zeilde rond het thema "vakmanschap en kwaliteit, allround docking", geüpgraded om kwaliteitstentoonstellingen te creëren, optimale deelname en kijkervaring, en is een leider geworden in de gezonde ontwikkeling van de Chinese woninginrichtingsindustrie en de wereldwijde woninginrichtingsindustrie. Het vlaggenschip van steeds groter wordende vliegdekschepen.

De Guangzhou China Home Fair in maart is een model van de integratie van de beste zakelijke knooppunten en hoogwaardige tentoonstellingsplatforms gedurende het hele jaar. Het is altijd geprezen door de industrie en bedrijven. In maart 2017 creëerde de Guangzhou Home Fair in China een schitterende toekomst met 3.992 bedrijven wereldwijd. De exposanten creëerden samen een internationaal woonfeest vol kleuren en smaken, dat 191.950 bezoekers trok met commerciële waarde uit meer dan 200 landen en regio's over de hele wereld, een stijging van 13,7% ten opzichte van het voorgaande jaar, waarvan bezoekers van de Chinese markt In vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar was de nettotoename 23.774 personen. Hoewel het internationale stralingsvermogen niet is afgenomen, heeft het de invloed van de binnenlandse markt sterk versterkt.