CHINA INTERNATIONALE MEUBELEN EXPO 2019, SHANGHAI

- Dec 20, 2019-

Gemak tuinmeubilair nam deel aan de CIFF 2019, SHANGHAI. Ease heeft meer nieuw design laten zien bij tuinmeubelen, de kleur is donkergrijs. Inclusief bankstel, patio eetsets en bistroset buiten.

In 2019 is het aantal deelnemende landen en regio's gestegen van 24 laatste oren naar 29 in de vier internationale merkpaviljoens in E1, E2, W6 en E12. De nieuwe deelnemende landen zijn onder meer Nieuw-Zeeland, Griekenland, Spanje, Portugal en Brazilië, met 222 deelnemende merken. Japan, Zuid-Korea, de Filippijnen, Vietnam, Indonesië, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, India en andere Zuidoost-Aziatische landen zien ook merken die deelnemen aan de tentoonstelling.

Furniture China heeft dit jaar JJGLE EZBUY gelanceerd, een B2P-platform voor professionele inkoop in combinatie met "tentoonstelling + internet". Elk lid van geregistreerde bedrijven kan dit platform gebruiken om een ​​kleine toepassingswinkel van hun eigen bedrijf te krijgen. De 4-daagse tentoonstelling wordt op het platform verlengd tot 365 dagen. De aanschaf van nieuwe meubelen voor de detailhandel zal plaatsvinden via het nieuwe internetkanaal. Kopers kunnen rechtstreeks hoogwaardige en betaalbare producten van fabrikanten kopen.