Zorg voor je tuinmeubilair

- Jan 09, 2018-

Zorg voor je tuinmeubilair

Met de verbetering van onze levensstandaard is het aantal tuinmeubilair steeds meer in de stad. Als een soort vrijetijdsproduct kunnen we het overal zien. U kunt het bijvoorbeeld op straat, in het park, in het restaurant en in de winkelgalerij zien.

image.pngimage.png

Wat meer is, er zijn zoveel tuinmeubilair in onze stad; We moeten ze beschermen, we moeten voor ze zorgen. Vervolgens zal ik u enkele tips geven, die de tijd van het gebruik van uw meubels kunnen verlengen.

Tuinmeubilair wordt beschermd door een speciale oppervlaktebehandeling die zorgt voor een lange levensduur, mits behandeld en verzorgd.

Als er onvolkomenheden in de coating moeten worden ontdekt, kunnen deze gemakkelijk worden gerepareerd met de verzorgingsset die bij ons verkrijgbaar is. Strijk eerst de betreffende delen af ​​met een grof schuurpapier en strijk vervolgens voorzichtig af met een fijn schuurpapier, veeg het schoon met een schone doek en breng de verfapplicator aan

De verzorging van uw meubels is heel eenvoudig. U hoeft uw meubels slechts een of twee keer per jaar schoon te maken met een doek en warm zeepsop. We raden ook aan om het meubilair één keer per jaar te polijsten met een poetsmiddel of was zoals die op auto's wordt gebruikt, om optimale bestendigheid tegen verwering te garanderen.

Enerzijds, als u dat doet, behoudt uw meubilair kleur en glans; Aan de andere kant zal het de levensduur van meubels uitbreiden. Trouwens, het is belangrijk dat u uw geld spaart. Dus, waarom volg je niet wat ik zei?