Restaurantbarstoelen voor commercieel

Restaurantbarstoelen voor commercieel

Meer dan 12 jaar fabrikant van commerciële eetkamermeubelen, die stabiele en gekwalificeerde stoelen levert aan Europa, Amerika en Zuid-Amerika.
Praat nu

Productdetails

restaurant bar chairs

Item nrE2030
Dimensie
47,5 * 55,5 * 88 cm
N.W.4.3
Pakket10 stks / stapel
MateriaalPE rotan, aluminium buis

In vergelijking met privémeubilair heeft openbaar meubilair meer eigenschappen, zoals het zich aanpassen aan verschillende plaatsen, open lucht, straat of buiten de winkel. De maat is normaal gesproken standaard, de tafelgrootte van 60 * 60 cm tot 70 * 70 cm, 80 * 80 cm of dia80 cm is ook ok, maar als het een straat is, heeft dit invloed op de gebruiksfunctie.

commercial bar stools

Restaurantbarstoelen kunnen ook worden gebruikt in de lobby van het hotel, de check-in / out-balie in de lobby. De kleur is meestal donker, bruin, zwart of koffie. De hoogte is 115cm.

Een barkruk in een restaurant wordt meestal op sommige plaatsen bij het raam geplaatst. Iemand zei dat de barkruk van het restaurant ruimte creëert voor sommige mensen die alleen naar het restaurant komen. Deze barkrukken; je zou het ook kunnen vinden in de boekhandel, een kopje koffie en een boek, het zal een mooie afternoon tea-tijd voor je zijn.

restaurant chairs for sale

Hot Tags: restaurantbarstoelen voor commercieel, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like